Jogosan félek a terhességtől?
Nem én írtam az első választ, de egyetértek vele.
Nem feltétlenül pszichológust, lehet kineziológust is, vagy egy alapítványt
Én megértelek. Én 36 évig rettegtem a terhességtől, aztán eldöntöttem, hogy belevágok, mert pár év múlva nem is lehet már talán. Hamar összejött a baba, aztán a 8. héten el is halt. Kórház, műtét. Az igazság az, hogy amikor az ember benne van, és nincs választása, el kell mennie vizsgálatra, védőnőhöz, vérvételre, akkor automatikusan csinálja, és nem annyira borzalmas. Aztán kiderül, hogy "jogosan félt" - ahogy én is, és akkor retteg és bőg, de sodródik az eseményekkel, túl lesz a műtéten. Nem ez a legnehezebb, minden ki lehet bírni, hanem újrakezdeni nehéz. Lassan el kéne kezdeni újra próbálkozni, de én ismét félek. Nem tudom, hogy fogom leküzdeni.
Egyszer voltam pszichológusnál, azt mondta, hogy teljesen normális vagyok, vágjak bele és kész. Engem ez megnyugtatott, bele is vágtam.
Kineziológust nem javasolnék. Ablakon kiszórt pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!