Ilyen korán lehet a terhességtől hányingerem?
Lehet, de az is megtörténhet, hogy pszichésen idézed elő magadnak. Én is éreztem már hányingert ilyenkor, mert annyira vágytam a babára, hogy mindenféle tünetet produkáltam, pedig nem volt semmi.
Ha holnapra nem várod, holnap reggel tesztelhetsz! Ha negatív, akkor is még van némi esély, ha egy késői, vagy második ovuláció során estél teherbe, és az a kis vér a beágyazódást jelezte. Ez esetben viszont csak 1 hét múlva mutathatja ki a teszt.
De a kevés véres nyák nem biztos, hogy a beágyazódást jelezte. Megtörténhetett az már egy hete tünet nélkül, és a mostani pecsétet pedig egy kis darab leváló nyálkahártya okozta. Mivel a szervezetünk "emlékezik", hogy ilyenkor menstruálni szoktunk, megtörténhet, hogy egy pici nyálkahártyát ledob, de a nagy része marad, hiszen beleágyazódott a megtermékenyített petesejt!
Az előző vagyok, nem tudom, érthető volt-e, ahogy fogalmaztam. Inkább summázom újra. Szóval szerintem 3 eset lehetséges:
1. Nem vagy terhes, csak produkálod magadnak a tüneteket, és meg fog jönni.
2. Terhes vagy, normál időben beágyazódott a baba, csak a mensi időpontjában egy pici nyálkahártya lelökődött. (ez elég gyakori)
3. Terhes vagy, de valami kóbor, késői érésű petesejt révén, ami csak most ágyazódott be.
Szerintem a 3. a legkevésbé valószínű eset, tehát én tesztelnék a helyedben.
Szia!
Bocsánat, de nem voltam minden nap gép előtt.
Képzeld babát várok, annyira örülök, hogy leírni sem tudom. Minden nap erősebbek a csíkjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!