A jövő héten (hét közepén) fog megjönni, viszont egy hete, mensis alhasi fájalmat érzek, hőemelkeésem is van: 37-37,1, és hányingerem is. Terhességtől lehet a hőemelkedés?
Figyelt kérdés
2007. nov. 3. 08:32
1/3 anonim válasza:
Lehet igen!Várd meg a ciklus végét és csinálj rá egy pár napra egy tesztet.Szerintem babás vagy!
Gratula!
2/3 anonim válasza:
Megeshet...a jelek arra utalnak.De azért ez még nem fix!
Nem lettél mostanában fáradékony??Ha babás vagy hamarosan rengetget fogsz aludni.Várj jövő hét végéig,és ha addig nem jön meg,csin egy tesztet.
3/3 anonim válasza:
Én most ugyan ilyen helyzetben vagyok.Nekem 36,9 és 37,4 között mozok már 3 napja.És hányingerem, alhasi fájdalmam is van. Mensimnek 11-én kellene, hogy megjöjjön.Remélem, hogy ez terhességre utal valóban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!