Félek a terhességtől, te bevállalnád ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Párommal elég ideje együtt vagyunk, és gondolkodunk a gyerek vállaláson, minden anyagi dolog meg van hozzá. A probléma csak annyi hogy 2007, januárján volt egy gerinc műtétem ferdülés miatt, na és van benne platina és ilyen kis csavarok amik tartják, anya mesélte hogy találkozott egy nővel, akinek szülésnél kikapcsolódott az a kis csavar, na én ettől félek de nagyon!
Nem mernék még egyszer műtő asztalra feküdni, mert félek hogy vagy ott maradok vagy kerekes székbe kerülök illetve bármi probléma.
Mit tanácsolnátok? Nagyon szeretnék anyai örömök elé nézni de ez a tudat félelembe tart!
2013. jún. 19. 17:43
1/10 anonim válasza:
Szerintem ebbe az estben ha jó dokid lesz akkor kérhetsz császárt...de lehető tanácsolja is
2013. jún. 19. 17:46
2/10 anonim válasza:
szerintem is ebben az esetben császármetszést csinálnának nálad.
2013. jún. 19. 17:50
3/10 A kérdező kommentje:
Anyukám úgyan ezt tanácsolta de én már magától a " tehertől is félnék" Mondjuk vannak olyan szerencsések akik csak néhány kilót szednek fel.
2013. jún. 19. 17:51
4/10 anonim válasza:
Ez a tipikus volt egyszer egy valaki akivel történt valami. Egyáltalán nem biztos hogy neked is igy lesz. ennél komolyabb súlyosabb betegséggel, problémákkal is simán probléma mentesség a terhesség és a szülés. Nagy rá az esély hogy a biztonság kedvéért császár lesz és akkor m,ég kisebb rá az esély. Nem hiszem hogy ez az a kórkép hogy le kéne mondanod teljesen az anyaságről terhességről. De egy orvos biztos meg fog nyugtatni hogy semmi gond nem lesz. Ez olyan mintha azért nem mernél teherbe esni mert minden második nő életében van legalább egy vetélés.
2013. jún. 19. 17:51
5/10 anonim válasza:
Barátnőm kerekesszékes, a gerince végig titán csövekkel vagy kiegyenesítve, terhessége 10 hetében pedig kiborult a kerekesszékből és kapott a combjába is egy csövet. Bár végig folyamatos megfigyelés alatt volt a terhessége alatt, de gond nélkül végig ment a terhesség, pedig még egy altatásos műtétre is sor került (lábába csövet tettek). Talán 38 héten vagy picit utána császárral vették ki a gyermeket. Ekkor már naponta figyelték a gerincét, és biztonságosabbnak látták és persze a baba is már elég nagy volt, így hát 2 héttel korábban született a gyermeke. A fiúcska ma már 1 éves múlt és kutya baja. Keress egy megfelelő nőgyógyászt és ortopéd szakorvost és vágj bele.
2013. jún. 19. 18:00
6/10 A kérdező kommentje:
Az én orvosom nagyon jó! Ő azt mondta hogy nincs akadálya terhességnek, bár jelenleg egy kis fogyókúrára vagyok fogva, mert felszaladt vagy 7 kg mivel a mozgástól is elvoltam fogva! Bízom bennetek és a JóIstenben
2013. jún. 19. 18:06
7/10 anonim válasza:
Ha figyelsz a súlyodra, és rendszeresen jársz orvosi ellenőrzésre, betartod az utasításokat, akkor szerintem nem lesz gond. Valószínűleg többet kell feküdnöd, de első babánál ez talán megoldható! Sok sikert!
2013. jún. 19. 21:17
8/10 anonim válasza:
Nővéremnek nyitott gerince van, kérdés nélkül császározták...
2013. jún. 20. 09:59
9/10 anonim válasza:
jesszusom, kár hogy anyukád ijesztget :(((
Figyelj, minden rendben lesz!
A terhességet ne úgy képzeld el, hogy mekkora nagy megterhelés, dehogy!!!!
Annyi a tennivalód, hogy császárral szülsz :)
Nyugodtan legyél babás, nem lesz semmi baj, szépen ki tudod hordani :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!