Pco+Metformin+Closty? Mikor lett baba?
nem igazán ajánlott PCOS betegségben szenvedő nőknél a Closty, mert olaj a tűzre, több cisztát okozhat.
De gondolom ezt nőgyógyász írta fel, és nem hozzáértő endokrinológus. (mármint a clostyt)
Én simán a mercformint, diétáztam és sportoltam.
Nekem volt peteérésem, ciszták még nem alakultak ki, csak IR volt és hormon alapján PCOS.
Amúgy tudom ajánlati ezt a zárt facbook-os csoportot, itt rengeteg segítséget kaphatsz a betegséggel kapcsolatban, és tapasztalatot, kinek hogyan sikerült a baba.
igazolt diagnózis és gyógyszeres kezelés után 1,5 évig semmi még mindig majd 4 inszeminácio és 2 lombik után sikerült
ikrek lesznek lombikkal
14,28-as vagyok
nekem nem volt havim, laparoszkóp és a met elkezdése után volt a másfél év amit az előbb irtam.
a műtét után lett vézésem rendszeresen és a pco eltünt mert ugye kiszurkálták a cisztákat de nem lettem terhes és a műtét kb 1-1,5 évig hatásos , ezért kezdtük el az inszemeket. Szrintem még máig sem lennék terhes, hanem visszajöttek volna a ciszták azt csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!