Metformin vagy mercformin és closty kinek segített már teherbeesni?
Figyelt kérdés
Nem akar összejönni a baba már lassan fél éve. Nagyon elvagyok keseredve!2009. jan. 27. 15:19
1/5 anonim válasza:
Én merckformint szedek már tavaly június óta. clostit még nem szedtem, de talán a következő lépés az lesz, bár kicsit tartok tőle, mert az IR társbetegsége a PCO, és ugye azt tudjuk, hogy a closti cisztát tud okozni, így csak ultrahang mellett kezd el szedni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ez lehet a mellékhatása. :(
2009. jan. 27. 15:33
3/5 anonim válasza:
Szia! Én clostit szedtem 2 hónapig, de elvékonyitotta a méhnyálkahártyámat.
4/5 anonim válasza:
3 hónap closty és 1 hónap metformin és rögtön teherbeestem, azóta egy egészséges, gyönyörű kisfiú boldog anyukája vagyok. Ne add fel!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! De azóta már eltelt még egy fél év és még mindíg nem jött össze, most ha nem sikerült ismét akkor kezdem a második hónapos closty kúrát. De majd meglátjuk, remélem végre összejött. :)
2009. okt. 29. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!