Pco-s vagyok,2 éve szedek Metformint, most hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Most szeretnénk babát. Milyen kiegészítő kezelések lehetnek még?
Szia!
Én decemberben kezdtem el Merckformin xr napi 2*750 -et szedni. Közepesen súlyos IR-em volt, a petefészkeim tele policisztákkal.
A diétát 2-3 hónapig szinte 90%-osan tartottam, utána inkább a hétköznapokon, hétvégéken, utazáskor elengedtem magamat. Sportot 1 hónapig csináltam csak sajnos.
Márciustól peteérést mutató hőgörbém volt.
Június 21-én megfogant a babánk.
2,5 évet küzdöttünk érte, mert későn diagnosztizáltak. Nálunk ráadásul magas prolaktin is volt, és kevés spermium szám, valamint utólag kiderült enyhén hátrahajló a méhem.
Mégis itt van 7 hetes 2 napos a pocakban.
Sok sikert.
A met alapú gyógyszerek diétával kiegészítve nagyon hatékonyak.
Gratula a babához!
Továbbra is szedned kell a metet?
Én szedem a metet, akármit is mondjon a nőgyógyász.Inkább az endokrinológusomnak hiszek. A babát is neki köszönhetem, nem a nőgyógyásznak. Mens Mentises baba :)
Ha felborul az inzulinháztartás elvetélhetek, a gyógyszer viszont nem árt a babának. A 12. héttől fogom abbahagyni fokozatosan.
Szia!
Nekem a peteérést segítő gyógyszerek rontottak az IR-en. Minden egyes kezelés után még rosszabb lett a vérvételem eredménye, pedig kőkeményen tartottam a diétát, és nyomtam a sportot. Ha nem muszáj, ne siettesd a dolgot.
A diéta és a sport a legjobb erre a betegségre. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!