Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek most ez sikerült...

Szerintetek most ez sikerült vagy nem?

Figyelt kérdés
13. dpo-n vagyok. 37,1 a hőm. És ma reggel elkezdtem maszatolni és megjönni érzésem volt. Jelenleg nincs, de néha előjön. A beágyazódásos vérzésnek előbb kell lennie. Elvileg még 2-3 napom kellene hogy legyen nemvártig, de én már ezt érzem. Szerintetek? Ja, és inszemináció volt.
2013. okt. 9. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
teszt?
2013. okt. 9. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Az már kimutatná?

Én úgy tudom a nemvárt menstruáció napján kell tesztelni, az még 2-3 nap...

Ha maszatolok, akkor már nincs esély? Erre lennék kíváncsi.

2013. okt. 9. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha csak maszatolás, akkor még van esély. A szervezet "emlékszik", hogy ilyenkor mit szokott csinálni, és csak úgy megszokásból ledob egy kis méhnyálkahártyát olyankor is, amikor egyébként ott a beágyazódott petesejt. Ezért van az, hogy sok nő tapasztal pici vérzést a nem várt időpontjában, és mégis baba lesz belőle. De ez a vérzés sokkal kevésbé intenzív, inkább barnás-rózsaszínes, mint piros.

Ha nálad is erről van szó, akkor már akár ki is mutathatja a teszt. Holnap reggel szerintem próbáld meg a tesztet... És ne feledd megírni, mi lett!

2013. okt. 10. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:

hát ha 13. dpon vagy, akkor az már nagy eséllyel holnap reggel kimutatja.

Mindenesetre drukkolok!

2013. okt. 10. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött össze :( Talán a következő inszemináció sikerül. Már kapom a szurikat...
2013. okt. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!