Miért kellett lombikoznotok, és hányadik sikerült?
Figyelt kérdés
Nekünk andrológiai oka van, extrém magas a fehérvérsejtszám a spermában, ami rontja a mennyiségtől kezdve az összes paramétert. 3M-t tudtak visszaadni inszemen (és nem is voltak valami fürgék), úgyhogy nem is csinálnak többet, irány a lombik. Esélyek? Tapasztalatok?2013. okt. 9. 07:30
1/8 anonim válasza:
szia,nálunk a férjemnek nincs spermája és műtét után tudtak nyerni.Mi 3 lombikon vagyunk tul,de ebből csak egyszer volt embrio visszaültetés.Ha nálad minden oké,akkor sikerülni fog.
2/8 A kérdező kommentje:
Enyhe Ir-em van, csak nőgyógyászati indikációra szedek gyógyszert. Kevés a D vitaminom, és kell a progi pótlás, de ezek orvosolhatóak. Néha nagyon bizakodom, néha nagyon kétségbe esek.
2013. okt. 9. 08:32
3/8 anonim válasza:
Nekünk alacsony, 1 M-s spermaszám miatt. Jövő héten lenne az első konzultáció. De csak halkan merem megjegyezni, h remélem, nem lesz rá szükség...ma tesztelek.
5/8 anonim válasza:
Nálunk is a férjemnél volt a gond,kevés volt életképes sperma,és abból is soknak nem volt jó az alakja.Velem annyi volt,hogy a PCT tesztem lett pozitív,tehát kinyírtam a spermákat.Ennek kiküszöbölésére csináltak 6 inszemet,hogy hátha összejön,de nem így lett.Azután az első lombikra felturbóztam magam,szedtem méhpempőt,és a lelkemet a Titok című könyvvel ápolgattam.Szerencsére bejött elsőre IVF eljárással.3-at ültettek be,trikrek lettek.
6/8 A kérdező kommentje:
Azta, ez szuper! Gratulálok!!!!!!!!! :-)))))))))))))))
Akkor én is előkapom a Titkot; nekem is megvan......... :-)
2013. okt. 10. 19:05
7/8 anonim válasza:
Köszi,nagyon drukkolok hogy sikerüljön! :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3/7, nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
2013. okt. 11. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!