Ha a 10. napon 12 mm -esk a tüszők akkor hányadik napon hány mmm-nél reped meg a tüsző? Vagy ha egyformák a 10. napon akkor nincs esély a teherbeesésre?
Sziasztok!
Ma a ciklus 12. napján a méhnyálkahártya vastagsága 5 mm es!
A jobboldali petefészekben a domináns tüsző 16.3 mm!
A baloldaliban pedig több kisebb tüsző látható! :D
Még pénteken megyek!
Remélem minden oké lesz!
Szuper! Ha ilyen szépen haladsz, akkor a 14.napon már repedhet a tüsződ :) Legalább is a nagy :)
És ha elfogadsz egy tanácsot, vegyél 100mg-os E vitamint és szedjed, mert még vastagodnia kéne a nyálkahártyádnak!
Sziasztok!
Mára hívtak vissza a kórházba(ma vagyok a 17. napon)!
A szonográfus nő azt mondta,hogy a méhnyálkahártya 6.9 mm-es!
A tüszőcském pedig 18.7 x 25.2 mm!
Ő Úgy látja hogy megrepedt!De kérte,hogy kérdezzek meg egy dokit,hogy vissza kell-e még mennem megnézni,hogy tényleg megrepedt-e!
Mindenesetre azt mondta hogy HAJRÁ!
Pénteken (21. napon) megyek progeszteron méréses vérvételre!
Gondoljatok rám,hogy minden oké legyen!
Köszönöm!
Nem értem, hogy miért mondja, hogy megrepedt, ha egyszer ott volt és le tudta mérni. Ha megrepedt volna, akkor már össze kellett volna esnie teljesen a tüszőnek :(
Valami nem kerek így :(
De ma este szexeljetek, hátha tényleg megreped !!!!
A méhnyálkahártya nagyon vékonyka :(
Egyél s.o.s. sok húst és E vitamint, mert nem lesz elég a babához, ha összejön!!!!!!
Sziasztok!
Nekem kedden (06.02) ciklus 12.napján volt 6mm es mikor lesz annyi mm, hogy megrepedjen kb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!