Clostilbegyt esetén ovu utáni hanyadik napra tehető a nemvárt napja?
Szia!
Nem feltétlen a kérdésedre válaszolnék, inkább csak az én tapasztalatomat osztanám meg veled, ha nem gond. Én is clostit szedek, most vagyok túl a 3. kúrán(5x1). December 21-23-ra nem várom. Nálam az első hónapban, mint az óramű 28 napra megjött, a closti előtt volt még 63 napos ciklusom is. A dokim szerint a peteérés elmaradásán kívül nincs egyéb bajom(PCO, pajzsmirigy túl-alul termelés, hormon probléma), mindenre kivizsgáltak,a closti szedésére jól reagál a szervezetem, a páromnak sincs baja. Visszatérve, a második hónapban 46 napra jött meg, hiába volt ott a closti, már azt hittem sikerült a baba, a doki is az UH-n látott valamit, de sajna másnapra leesett a hőm és meg is jött. Most 8-án volt peteérésem, szóval olyan 21-23 körülre nem várnám. Ezt azért írtam le, hogy lásd nem nagyon lehet bízni a gyógyszerben sem, lehet beállítja valamennyire a ciklust, de nem feltétlen minden esetben segíthet, ez a gyógyszer nem arra való. Valamennyit remélem segítettem. :) Sok sikert a babához!!! :)
Oké, nem adom fel semmiképpen sem. :)
Még mindig időszakosan görcsölgetek, meg már fáj a cicim is, de még mindig csak a hüvelyi folyás...reménykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!