Lehet még kisbabám? Többi lent
3 éve próbálkozunk. Jövőhónapban megyünk inszeminációra. Lelkileg idegileg már teljesen kiborultam. Elvileg minden rendben van mindkettőnkkel. Annyi hogy nekem pajzsmirigy alulműködésem van gyógyszert szedek rá de az orvosok szerint ez nem akadálya a babának. A tüszőmre is kapok injekciót hogy nagyobb legyen. Most gyógyszer nélkül volt 24 mm-es.
25 éves vagyok nagyon vágyunk már egy kicsire. Az ismerőseimnél sorra jönnek a babák. Aminek örülök de belül bánt h más kigondolja és máris terhes. A szomszédba is olyan lakik alig élnek meg és ott a gyerek. Mi meg fel tudnánk nevelni és már nagyon akarjuk.
Mit lehetne még tenni?
Sziasztok!
Leírom a vérképet hátha valaki jobban ért hozzá.
A cukor: 4,2mmol/L. TSH 3,23. FT4 16,50
Már néztek prolaktin szintet az is rendben van. Ami még sok az a Thyreoidea-peroxidáz de arra a doki azt mondta h gyulladás a pajzsmirigyben de ez nem nem nagy mértékű ahhoz h akadályozza a terhességet.
ez így nagyon kevés... bár szerintem a tsh baromi magas, és a t4 is valahol a felső határon van, ha nem magasabb.
Fsh? többi cukorérték? az inzulin meg nagyon kellene...
Sziasztok.
Köszi Manka nézem pajzsm-tsh:0,635 nem alacsony?ezt külön említettem a dokinak jó."Minden hormonális vizsgálat "jó
remélem.
Hízás:1 gyerek van hála egészséges 7éves-
sosem voltam vékony alkat de 23éves koromig 55-63kg.
30éves született kisfiún császsárral ekkor voltam 86kg ezt a súlyt tartom:((nem tudok fogyni szeretek-tünk enni a párom sem engedi hogy sanyargassam magamat.Zavar most már egyre jobban nem jól magamat így nem azért hogy akárkinek is tetszeni szeretnék de nem jó nem vagyok alacsony olyan vagyok mint egy tőti kápi:((
Véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!