Grapefruit mag cseppeket szedhetek attól, hogy próbálkozunk a babával? Ugye nem árt?

Figyelt kérdés

2013. szept. 30. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
nem árt, tele van vitaminnal, még lehet hogy segít is.
2013. szept. 30. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Immunerősítő, vitamin, természetes anyagokkal, szerintem nem árt.
2013. szept. 30. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
ra van irva,h terhesseg alatt ne hasznalja...es sose tudhatod mikor lettel az
2013. szept. 30. 15:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs ráirva
2013. szept. 30. 15:33
 5/8 anonim válasza:
a grapefriut vetelest okoz. nekem kuret utan kellett szednem grapefruit cseppeket, hogy erosebbek legyenek a mehosszehuzodasok. sztem ne szedd.
2013. okt. 1. 13:28
 6/8 Xebulon válasza:

Grapefruit-tal kicsit vigyázni kell, mert aktiválhatja a máj működését, ez gyógyszer szedésnél okozhat gondot.

Egyszer gondot okoz, ha már szedsz gyógyszert és elkezded a grapefruit evést - mert ekkor régi gyógyszer hatástalan lehet, hiszen egy aktívabb máj hamarabb lebontja a gyógyszert, kisebb hatása lesz a gyógyszernek.

Másodszor akkor okoz gondot, ha abbahagyod a grapefruit, mert az addig emelt gyógyszeradagod, hirtelen túl sok lesz, hiszen a májad kevésbé fog működni, és gyógyszermérgezésed lesz.

Ha gyógyszer szed, akkor konzultálj az orvosoddal.

Ha nem szedsz gyógyszert, akkor nyugodtan fogyassz grapefruitot csak jobb lesz tőle minden, de alkoholból is többet kell fogyasztanod egy jó beugráshoz.

2013. okt. 4. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Meforalt szedek még akkor inkább ne szedjem a cseppeket?
2013. okt. 4. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szedd a 100%-os kivonatot :)
2014. ápr. 29. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!