Hogyan tudnék könnyebben teherbe esni?
Az ovutesztet minden nap ugyanabban az időben késő délután.
Reggel nem ad jó eredményt.
Olvass utána a neten is. Ha DM-ben veszed az elég drága.. rendelj a neten.
A ciklusod 11-18. napjáig érdemes csinálni, ha nem tudod mikor van peteérésed.
Mióta probálkoztok?Voltál nögyogyásznál,minden rendbe van nálad? Sajnos az egészséges pároknál is elöfordul h várat magára a baba!
Én a folyásomat figyeltem(a tojásfehérjéhez hasonlo akkor a legjobb) és amikor meg kivántam a párom akkor szexeltünk! Félórát elég a szex után feküdni,akár hasra is feküdhetsz(lehet h hátra hajló a méhed,az enyém legalább is az)ami meg kifolyik azzal ne foglalkozz a többi már uton van!Sok sikert!
Én innen rendeltem ovu tesztet amiből van érzékenyebb is és normál is, én csomagban rendeltem amiben volt 25 ovuteszt meg 5 terhességi teszt. [link]
Mennyi ideje próbálkoztok? Próbáljatok is plussz vitamint bevinni a szervezetetekbe mert néha az is gond lehet. A párodnak cink és szelén tartalmú vitamint vagy pezsgőtabit adjál, te pedig próbálj valami komplex vitamint (én a DM-ben vettem kismamáknak való A-Z sajátmárkás vitamint ami elég jó árban is volt).
Nagyon aranyosak vagytok, hogy segítetek nekem :)
Május 3-a óta próbálkozunk, annyira nem régen még... :) szóval egyelőre még nem kell azon aggódnom hogy baj lehet bármelyikőnkkel is, de azért érdeklődni szerettem volna, hogy mégis mivel tudom könnyebbé tenni a teherbe esést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!