Segített-e valakinek a Mastodynon csepp könnyebben teherbe esni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni és ezért érdeklődöm, hogy kinél milyen gyorsan hatott. Minden meddőségi vizsgálaton túl vagyunk és minden rendben, a dokim a komolyabb hormonkezelések előtt ajánlotta ezt.2013. júl. 29. 09:03
1/4 anonim válasza:
OFF: Leírnád, hogy milyen vizsgálatokat csináltak meg?
2/4 A kérdező kommentje:
Nálam: vérvételek 3. és 21. napon már két ciklusban is, ultrahanggal peteérés követés, petevezeték átjárhatósági méhtükrözéssel, tsh és cukor vizsgálat, minden eredmény rendben.
Páromnál spermavizsgálat, ami szintén ok.
Rásegítés gyanánt kaptuk ezt a cseppet, érdekel kinél hogyan hatott.
2013. júl. 29. 10:25
3/4 anonim válasza:
Annyit segitett,hogy nem fájnak annyira a melleim vérzés előtt... ennyi!Két éve kaptam,elfogyasztottam pár üveggel és nem lettem terhes tőle! :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Remélem hamar jön már a babád!
2013. júl. 29. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!