Igaz az hogy aki görcsökkel éli át a mensijét az
könnyebben, akinek meg semilyen görcsei nincsenek,
nehezebben esik teherbe?
Figyelt kérdés
Nálad hogy volt?
2013. aug. 15. 22:26
1/8 anonim válasza:
Én nem láttam ilyen összefüggést.
Két ismerősöm van, akik a menstruációval nagyon küszködnek, erős fájdalmaik vannak amit nehezen viselnek, mégis nagyon könnyű, szinte fájdalommentes szülésük volt.. de lehet, hogy csak simán véletlen.
2013. aug. 15. 22:32
2/8 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Nekem csak az utóbbi években voltak görcseim, korábban nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Sokáig nem estem teherbe, aztán meg egyszer csak mégis. Én mással magyaráznám.
2013. aug. 15. 22:34
3/8 anonim válasza:
na én betyárosan megszenvedem minden mensimet, és mindkét gyermekünk a 2.hónapban fogant :)
2013. aug. 15. 22:41
4/8 anonim válasza:
Én soha nem szenvedtem menstruációs görcsökkel. Szinte sosem vettem észre hogy megjött, még szerencse hogy nagyjából mindig pontosan jött meg, így feltudtam készülni rá.
2 gyereket szültem. Nagyon gyorsan teherbe estem mindkettővel, Volt egy abortuszom is, mert nem tudtam hogy terhes vagyok ( alig 2 hónapos voltam) amikor megműtöttek vakbéllel.
Szóval nálam inkább az jött be, hogy semmi görcs, gyors teherbe esés.
2013. aug. 15. 22:47
5/8 anonim válasza:
Én mai napig kínlódom a görcsökkel. És lassan 3 éve próbálkozunk a babával is, de eddig semmi. Mindketten egészségesen vagyunk, így azt hiszem mi már feladtuk a reményt.. Már nem akarjuk olyan erősen a babaprojektet.
23/N
2013. aug. 15. 22:49
6/8 anonim válasza:
Nekem se voltak soha gondjaim a görcsökkel,mint kiderült azért mert nincs peteérésem már 2 éve próbálkozunk sikertelenül.
2013. aug. 15. 23:03
7/8 anonim válasza:
Én sosem éreztem, hogy mikor fog megjönni. Mivel rendszertelen volt a mensim, ezért csak akkor vettem észre, amikor már ténylegesen megjött. A kislányom első hónapban összejött. A tesóm nagyon görcsölt mindig, volt, hogy el is ájult. 2. hónapban jött össze a bébi nekik. Szóval szerintem semmi összefüggés nincs. :)
2013. aug. 16. 06:11
8/8 anonim válasza:
Hat nem hinnem h a ket dolog osszefuggne mivel nekem minden honapban iszonyu gorcsokkel jon meg es megis ez lassan a 9 probalkozos honapunk :-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!