Más is tapasztalta már hogy másodszorra nehezebben sikerul varandòssá válni?
Figyelt kérdés
3 èves a nagyfiunk aki első hònapban fogant. A kistesò viszont nem akar èrkezni. Mèg csak a 3. sikertelen hònapunk ugyan ès nem türelmetlenkedek csak èrdeklődès.2013. aug. 6. 14:02
1/7 anonim válasza:
5 hónapos voltam,mikor anyum terhes lett ikrekkel:D
2/7 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva volt. Az elsőre 4 évet vártunk, a második az első hónapban sikerült.
3/7 anonim válasza:
Első gyermekem az első védekezés nélküli hónapban fogant, a másodikra 7 évet vártunk. Aztán váratlanul kaptunk egy harmadikat is. :)
Türelem és csak semmi görcs. Engedd el a gondokat. Szeresd a párodat és meglásd, jönni fog...
4/7 anonim válasza:
Nekem pont fordítva volt. Első baba 10 hónap után fogant, a második elsőre.
5/7 anonim válasza:
Nekünk már 3,5 éves a kisfiunk és 1,5 éve próbálkozunk, de nem sikerül. Minden negatív terhességi teszt után csak bőgök a fürdőben, hogy ne lássa a férjem. Voltunk dokinál, szerinte minden rendben. Most is azt várom éppen, hogy jövő csütörtökön terhességi tesztet végezhessek és bízom a sikerben.
6/7 anonim válasza:
Mindketto elsore sikerult. Szoval en ezt nem tapasztaltam.
7/7 anonim válasza:
Szintén 3 éves fiamra másfél évet vártunk. A kistestvérre 2 év 3 hónapot (második inszeminációra sikerült). Most vagyok 6 hetes. Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!