Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Úgy érzem, sose fog összejönni...

Úgy érzem, sose fog összejönni a baba. Hogy csináljam, hogy ne gondoljak mindig erre?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs şok jo otletem, mi 10 honapig probalkoztunk es biztos voltam benne, hogy nem fog osszejonni erre osszejott (mar 9 honapos a kisfiam). Azt tanacsolom keress valami mas elfoglaltsagot kezdj el tanulni hobbibol egy idegen nyelvet es eltereli kicsit a figyelmed. Nagyon keves az a par akinek nem jon ossze, idovel mindenkinek sikerul. Nezd meg mennyi baba szuletik. Nektek is fog.
2013. szept. 11. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
MHát én nem merem leírni,hogy hány éve próbálkoztunk mert elítélnek hogy miért nem mentünk orvoshoz kivizsgálásra.Na mindegy,újévi fogadalmunk az volt hogy kivizsgáltasuk magunkat és ha kell orvosról orvosra megyünk.A vizsgálatok megvoltak de egyikünknek sincs semmi baja.Nekem annyi hogy néha 28napos a ciklusom néha 35.Júliusban kirandultunk és ott mondtam a paromnak hogy remélem jövőre-már nem lesz esélyünk kirandulgatni,úgyhogy élvezzük ki az egy hetet.Haza jöttünk vártam a memzeszem es semmi.Teszteltemem,,erre nagyon gyönyörű erős pozitív lett este.Azóta 8hetes vagyok.Nem tudom miért pont most sikerült de sikerült.Lehet tényleg az agyba dől el minden.Kitartás neadd fel.Sikerülni fog!
2013. szept. 12. 07:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is voltam kivizsgáltatni magam, semmi bajom. Terhes is voltam, többször elvetéltem.
2013. szept. 12. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:
TSH-t néztek már nálad?
2013. szept. 12. 08:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, 3 hónapja 2,000 volt. Utána teherbe is estem és a 7. héten elvetéltem. Erre az értékre azt mondta az endokrinológus, hogy jó, nincs vele teendőm.
2013. szept. 12. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2013. szept. 12. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, vmi lelki támaszra vágysz, a vizsgálatoknak utána jártál, szedsz vitamint, ilyesmi. Az egyik barátnőm 39 lesz jan-ban és most sikerült nekik az első. Te nem írtad, mennyi idős vagy. Sztem is foglald el magad, kiránduljatok, menjetek fürdőbe, pl. (mivel ugye, utána már nem lehet :-) tanulj támopon ingyenesen nyelvet (nyelvtanár vagyok és volt egy kismama tanítványom, aki azóta már megszült :-) Mi is hasonló cipőben járunk és már 37 vagyok... Engedd el, gondolj a körülötted lévő jó és szép dolgokra. Milyen sok embernek még párja sincs és azért epekedik, neked meg, ugye van :-) Kitartás!
2013. szept. 13. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagyis olyan dolgokat, amiket a baba mellett majd sokáig nem tudsz...
2013. szept. 13. 10:05
 9/9 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok én is.
2013. szept. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!