Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pco féle IR nincsen! Valaki...

Pco féle IR nincsen! Valaki hasonló helyzetben? Peteérésre valamit?

Figyelt kérdés

Cisztás petefészek, hébe hóba van pé

Nincs IR-em,hormonjaim jók

LH FSH hormon nem jo

barátcserjét szedek

metformint nem kapok,mivel nem magas az IR em

és nem mondanak pcosnak

2013. szept. 6. 08:17
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

:(:( ....hát akkor lehet még egyhez menni.....:(:(

Kecskeméten tudok neked ajánlani, bár gondolom ennyire messzire nem jöttök fel.

2013. szept. 9. 18:59
 32/42 A kérdező kommentje:

aranyos vagy!de igen sajnos elég messze van..:(

nemtudom hogyan tovább....vagy magamtól valami gyógynövény keveréket ami mindenre jó cukor pajzsmirigy stb

2013. szept. 9. 19:13
 33/42 anonim ***** válasza:

NEEEEEEE!!!!! Ennél nagyobb butaságot nem is csinálhatnál magaddal!!!!! Még jobban össze fog kavarni!!!

Azt mondják pedig szegeden sok jó endokrinológus van.

2013. szept. 9. 19:17
 34/42 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék nevet írni!de te kiket tudsz?mert én most keresek neten de 3emberen kívűl mást nem találtam!
2013. szept. 9. 19:22
 35/42 anonim ***** válasza:

Csak úgy futtába rákerestem, egy-két fórumot találtam.

[link]

[link]

[link]

hoxa, nlc -n is vannak fórumok

2013. szept. 9. 19:37
 36/42 A kérdező kommentje:

prolaktin: 234 mIU/L

tesztoszteron 2.10 nmoI/L

SHBG: 80.7

fsh: 7,5iu/I

lh: 27.4 iu/I

ösztradiol: 234 pmol/I

progeszteron 2.2

cortisol 484

2013. szept. 9. 19:40
 37/42 anonim ***** válasza:
2013. szept. 9. 19:41
 38/42 anonim ***** válasza:

Ez a 3. vagy 21. napi sor?

Ami ebből látszik, hogy rossz az FSH: LH arány, mert annak 1:1-nek kell lennie. Ha az LH értéke magasabb, márpedig nálad jóval magasabb, akkor valószínűsíthető a PCOS.

Én mondjuk nem értem, hogy ezekre a hormoneredményekre miért nem mondott semmit. Amíg az értékeid ilyenek, nemigen van esélyed a babára.

Keress jó endokrinológust. Ahogy már többen is írták előttem a legjobb a Mensmentis Budapesten. Én is oda járok, pedig 240 km-re van tőlem. de a lakóhelyemen velem sem foglalkozott senki.

2013. szept. 10. 09:45
 39/42 anonim ***** válasza:

ahogy már írták, ez az lh-fhs arány nagyon nem jó. De nem szabad elkeseredni, másik dokit kell keresni! Sajnos ezen, meg a félrediagnosztizáláson sokan átestünk...

gyógynövényeket ne kezdj el szedni, főleg ne magadtól, többet árthat, mint használhat, pontos diagnózis nélkül (helyett)

Én "csak" 150 km-ről járok a MensMentisbe - nálunk az egész környéken nem volt egy normális orvos -, de egy jó ideje már csak távkonzultálunk az orvosommal, én küldöm a leleteket, ő küldi a javaslatot vagy a recepteket.

2013. szept. 10. 10:04
 40/42 anonim ***** válasza:

Gondold át, szerintem megéri egyszer 1 napot rászánni, feljönni Pestre, mint egyik béna orvostól a másikig rohangálni. A Mesmentis tényleg a legjobb. Az FSH-LH arány eltolódása PCOS-ra utal, de e tekintetben valóban csak a 3. napi érték és arány az irányadó. Máskor nem is nézik ezért.

A gyógynövény dolog felejtős. Az ezen nem segít sajnos.

2013. szept. 10. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!