Pco féle IR nincsen! Valaki hasonló helyzetben? Peteérésre valamit?
Cisztás petefészek, hébe hóba van pé
Nincs IR-em,hormonjaim jók
LH FSH hormon nem jo
barátcserjét szedek
metformint nem kapok,mivel nem magas az IR em
és nem mondanak pcosnak
:(:( ....hát akkor lehet még egyhez menni.....:(:(
Kecskeméten tudok neked ajánlani, bár gondolom ennyire messzire nem jöttök fel.
aranyos vagy!de igen sajnos elég messze van..:(
nemtudom hogyan tovább....vagy magamtól valami gyógynövény keveréket ami mindenre jó cukor pajzsmirigy stb
NEEEEEEE!!!!! Ennél nagyobb butaságot nem is csinálhatnál magaddal!!!!! Még jobban össze fog kavarni!!!
Azt mondják pedig szegeden sok jó endokrinológus van.
prolaktin: 234 mIU/L
tesztoszteron 2.10 nmoI/L
SHBG: 80.7
fsh: 7,5iu/I
lh: 27.4 iu/I
ösztradiol: 234 pmol/I
progeszteron 2.2
cortisol 484
Ez a 3. vagy 21. napi sor?
Ami ebből látszik, hogy rossz az FSH: LH arány, mert annak 1:1-nek kell lennie. Ha az LH értéke magasabb, márpedig nálad jóval magasabb, akkor valószínűsíthető a PCOS.
Én mondjuk nem értem, hogy ezekre a hormoneredményekre miért nem mondott semmit. Amíg az értékeid ilyenek, nemigen van esélyed a babára.
Keress jó endokrinológust. Ahogy már többen is írták előttem a legjobb a Mensmentis Budapesten. Én is oda járok, pedig 240 km-re van tőlem. de a lakóhelyemen velem sem foglalkozott senki.
ahogy már írták, ez az lh-fhs arány nagyon nem jó. De nem szabad elkeseredni, másik dokit kell keresni! Sajnos ezen, meg a félrediagnosztizáláson sokan átestünk...
gyógynövényeket ne kezdj el szedni, főleg ne magadtól, többet árthat, mint használhat, pontos diagnózis nélkül (helyett)
Én "csak" 150 km-ről járok a MensMentisbe - nálunk az egész környéken nem volt egy normális orvos -, de egy jó ideje már csak távkonzultálunk az orvosommal, én küldöm a leleteket, ő küldi a javaslatot vagy a recepteket.
Gondold át, szerintem megéri egyszer 1 napot rászánni, feljönni Pestre, mint egyik béna orvostól a másikig rohangálni. A Mesmentis tényleg a legjobb. Az FSH-LH arány eltolódása PCOS-ra utal, de e tekintetben valóban csak a 3. napi érték és arány az irányadó. Máskor nem is nézik ezért.
A gyógynövény dolog felejtős. Az ezen nem segít sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!