Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pco féle IR nincsen! Valaki...

Pco féle IR nincsen! Valaki hasonló helyzetben? Peteérésre valamit?

Figyelt kérdés

Cisztás petefészek, hébe hóba van pé

Nincs IR-em,hormonjaim jók

LH FSH hormon nem jo

barátcserjét szedek

metformint nem kapok,mivel nem magas az IR em

és nem mondanak pcosnak

2013. szept. 6. 08:17
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:

t4 17,6

t3 7,4 -- ez elé odaraktak egy M betűt!endokrinologusom szerint kicsit magas!

vagy a gynextől(szedtem 2honapig)

2013. szept. 9. 14:19
 22/42 anonim ***** válasza:

Uhh....hiába szedsz bármi csodaszert, amíg nincs rendbe mindened óriási mázli kell ahhoz, hogy sikerüljön a bébi.

Figyi, engem évekig félrekezeltek a 3,8-as TSH-ra simán rávágta a doki hogy referenciatartomány, minden oké, én meg balga naívan hittem, és vártam. Nem volt érdekes hogy össze-vissza menstruálok, az sem volt érdekes hogy peteérésem sem nagyon volt. Erre az orvosom elkezdett Clostyt adni 3x3 hónapig kis kihagyásokkal. Vetélésem volt. Egészséges gyerekem nem.

Mire nagynehezen egy igazán jó orvoshoz kerültem már évek teltek el. Elmondta, hogy hiába szedettek velem clostit, nem ért semmit, csak nagyobb kárt csináltak vele mint hasznot (azóta PCO-s lettem-még uh képet is kaptam a szép kis cisztáimról, előtte még tüszőim sem voltak nagyon). Szóval hiába érlelgették(volna) a tüszőket a Pajzsmirigy alulműködés mindezt szépen megakadályozta.

Kaptam rá gyógyszert, letroxot. Mindez öt évvvel ezelőtt egy novemberi napon kezdődött. Szépen szedtem a megadott gyógyszert, három hónap múlva ismét pozitív lett a tesztem. Ő velem maradt, mert addigra már rendbehozta az orvos a TSH szintem.

Bács-Kiskunban tudok neked ajánlani endodokit.

2013. szept. 9. 14:27
 23/42 anonim ***** válasza:
...deee lenne még egy kérdésem: Akkor most PCO-t diagnosztizált nálad a doki a ciszták miatt?
2013. szept. 9. 14:29
 24/42 A kérdező kommentje:
nem mondják rám hogy pcos vagyok!csak azt hogy pco jellegű!leirjam a hormon értékeim?
2013. szept. 9. 14:48
 25/42 anonim ***** válasza:

Igen.

De figyi. Akkor azok a ciszták maguktól kerültek oda, és az tök jó a doki szerint hogy ott vannak??? Ezt nem értem...:(((( Azt nem értem, hogy most csak úgy hagy téged "lógni a levegőben".

Mikor a doki nálam meglátta a sok pici cisztát már írta is fel a Meforalt.........

2013. szept. 9. 14:56
 26/42 anonim ***** válasza:

ez a t4 nem magas egy kicsit?

szerintem olyan nincs, hogy pcos jellegű petefészek :(

ja. hát a closty nálam is játszott, a hülye orvos felírta, mert hogy azért nincs peteérésem, és ezért ugye gyerekünk sem. Az egyik ciszta meg is nőtt több, mint 5 centisre, mire észrevette...

nekem is pm alulműködésem van mellette, meg csodaszép d-vitamin hiányom, vagyis ez inkább nem is volt szinte semmi.

én Pestre járok a MensMentisbe, nem vagyok pesti, sőt, irtó messze lakok tőlük, de itt senki nem volt hajlandó foglalkozni velem, csak annyira, hogy jók ezek az értékek, és legyek szépen türelmes, ne stresszeljek, majd jön a baba. Ja. :(

2013. szept. 9. 15:08
 27/42 anonim ***** válasza:
ja és a facebookon van egy pcos csoport, ott van egy lista dokikkal
2013. szept. 9. 15:09
 28/42 anonim ***** válasza:
A TSH-d magas a babához. Ezt leírták az előttem szólók is. Az IR-t is megfelelően diagnosztizálni kellene. Mindenképpen egy orvoscserét javasolnék. Itt csak vesztegeted az idődet. Nem tudom, merrefelé laksz, de vannak nagyon jó pm és Ir fórumok a neten, ahol biztosan tudnak neked ajánlani a lakóhelyedhez közeli jó dokit. Ha esetleg pesti lennél, akkor viszont Mensmetis.
2013. szept. 9. 15:12
 29/42 anonim ***** válasza:

hát szerintem sincs olyan hogy félig meddig pco-s....most vagy pco-s cisztákkal, vagy nem pco-s és van benne egy szép érett tüsző repedésre készen például.

...igen sajnos, meg kell lépni hogy továbbállsz, keresel egy másik orvost. Én 70km- oda, 70vissza kocsikázom egy-egy rendelésre, de szerencsére csak fél évente kell menni.

Szerintem ha találsz egy jó dokit (másikat)érdemes már kész eredményekkel menni, nem úgy hogy majd Ő fog elküldeni téged, mert az plusz idő + plusz kocsikázás. Az én dokimhoz már úgy kell menni, hogy TSH, T3, T4 -et viszek (háziorvos is írhat beutalót. Sőt a cukorterhelésesre is, csak a hormontükrörre nem )

2013. szept. 9. 15:24
 30/42 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek!

szegeden lakom!és most jó nagyot pofára estem mert mégsem olyan jók az eredményeim mint ahogy azt mondták!

eléggé elkenődtem...lassan 2éve hogy orvostól orvoshoz járok...

2013. szept. 9. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!