Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pco féle IR nincsen! Valaki...

Pco féle IR nincsen! Valaki hasonló helyzetben? Peteérésre valamit?

Figyelt kérdés

Cisztás petefészek, hébe hóba van pé

Nincs IR-em,hormonjaim jók

LH FSH hormon nem jo

barátcserjét szedek

metformint nem kapok,mivel nem magas az IR em

és nem mondanak pcosnak

2013. szept. 6. 08:17
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
t3 emelkedett kb 2vel de valoszínű a gynex csepptől...tesztoszteron se magas...160cm vagyok és 48kg...
2013. szept. 8. 16:45
 12/42 A kérdező kommentje:
t3 emelkedett picivel de valoszínű a gynex csepptől...tesztoszteron se magas...160cm vagyok és 48kg...
2013. szept. 8. 16:45
 13/42 anonim ***** válasza:
TSH-d mennyi? Babához 2 alatti, de inkább 1 körüli érték szükséges.
2013. szept. 8. 18:33
 14/42 A kérdező kommentje:
sima tsh vagy a t3 t4?
2013. szept. 9. 11:22
 15/42 anonim ***** válasza:
az, hogy hány kiló vagy, sajnos nem jelent semmit (már ha azért mondták, hogy emiatt sem lehet IR-ed) :( én sem vagyok egy vastag csaj
2013. szept. 9. 11:38
 16/42 anonim ***** válasza:
Sima Tsh-ra gondoltam. Amúgy én is csontsovány vagyok, mégis IR-es, szóval nincs összefüggés.
2013. szept. 9. 12:00
 17/42 A kérdező kommentje:
tsh 2,68 mIU/L ref. tartomány 0.27-4.20
2013. szept. 9. 13:45
 18/42 anonim ***** válasza:

Hiába írod oda a referenciatartományt.....:(:( Az orvosod nem tájékoztatott hogy ez a TSH babához nem túl jó? REferencia érték, mert ebben benne van a kamasztól a nyugdíjasig mindenki. 2alá kellene vinni. Nem csoda hogy ilyen a ciklus. Doki erre mit mondott?? Adott valamit a pm alulműködésre?? Sokaknak sikerül magas TSH-val is a bébi, de nekik szerencséjül van(volt), hogy se előtte, se közben nem lett nagyobb baj. Nekem az endodokim mesélte, hogy volt egy 4,5-ös kismamája aki teherbe is esett....és nem lett semmi komplikáció. Én 3,6-os TSH-val össze-vissza ciklussal kétszer elvetéltem, és háromszor volt úgy pozi a tesztem hogy két nap múlva megjött. A dokim szerint a pm miatt. 1,6-al sikerült a kisiam.

Megkérdezhetem hogy nőgyógyász-é, vagy endokrinológus?

2013. szept. 9. 13:56
 19/42 A kérdező kommentje:

endokrinológus..ráadásul magán!itt ahol én lakom nagyon sokan dícsérik,sok betege van nagyon szeretik!

azt a választ kaptam hogy nincs nagy baj!

akkor mit csináljak?:-s tudom nem vagytok orvosok...de hátha valakinek van ilyen téren tapasztalata...hátha az ő orvosa jobb és segìtőbb!

2013. szept. 9. 14:06
 20/42 anonim ***** válasza:

ez sok, az előző válaszolónak igaza van.

t4 esetleg?

2013. szept. 9. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!