Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hőgörbe táblázaton a "páfrányo...

Hőgörbe táblázaton a "páfrányok" kifejezés mit jelent?

Figyelt kérdés

2013. szept. 2. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:

A hőgörbe az amit lázmérővel készítenek. Minden reggel ugyan abban az időben megméri a nő a hőmérsékletét, rögtön ébredés után még a ágyból sem kell ki és ezeket az értékeket rögzíti és ezek egy görbét fognak kiadni. A páfrányos kifejezést pedig arra használják ha valaki mikroszkoppal nézegeti a nyákját és ovukor olyan páfrányos (keszekusza, indás) képet mutat a nyák akkor van ovuja. Amire gondolsz szerintem azt akarja jelenteni, hogy ez a nő vagy ez a táblázat hőt is és a nyák minőségét is nézte. (Gondolom, hogy nagyobb eséllyel tudja megbecsülni mikor van az ovuja és a legmegfelelőbb időben legyen együtt a párjával)

[link]

2013. szept. 3. 07:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, magát a hőmérőzést ismerem, értem csak láttam egy olyan táblázatot ahol volt egy ilyen sor is és ezt nem értettem. De most már ezt is tudom. Még egyszer köszi
2013. szept. 3. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!