Hőmérőzéssel kapcsolatban kérdeznék. Véleményetekre lennék kíváncsi, abban az esetben ha nagyon rendszertelen az alvásom, érdemes mérni, valós értékeket fogok kapni?
Párom külföldön dolgozik, minden hétfőn hajnal 1 és 3 között ébren töltök min. 1 órát, amikor indul. Pénteken éjfél 1 óra között fekszem, mert akkor érkezik.
A 2 éves kislányom miatt pedig teljesen változó hogy mikor ébredünk reggel, sőt minden éjjel ébred még legalább egyszer (az is változó, van amikor hajnal 2 van amikor 5 óra). 6 órát egyhuzamban talán nem is aludtam az elmúlt 2 évben :)
Az ovu teszten és a méregetésen párhuzamosan gondolkodtam, csak egy éve volt egy elhalt terhességem és azóta minden csak nem kiszámítható a vérzésem.
Szeretném kivizsgáltatni, de most családi dolgok miatt nem tudom megoldani, hogy orvoshoz menjek rendszeresen (kis faluba lakunk nincs aki vigyázzon a kishölgyre, apósom szívműtét előtt van 2 héttel, anyósom vak és majdnem siket...
Most 42-45 napos ciklusra látszik beállni...
De így az ovu-teszt is érdekes hogy mikor használjam...
Elsö vagyok,es neked nem szokta jelezni a tested a peteerest? Mondjuk tojasfeherjes-nyulos nyäk vagy petefeszek szurkalas vagy megnövekedett szexualis etvagy vagy valami?
Hat igen,45 napos ciklus tenyleg nem gömbölyü,mindenfelekeppen menj el kivizsgaltatni magad ha tudsz.
EWgyebkent a hetfö szerntem ami eleg kerdeses,a pentek meg lehet azert jo.Szoval,azert csak probald meg a hömerözest,hatha ki tudsz olvasni belöle valamit.:-)
Igazából mostanra untam meg a rendszertelenséget és döbbentem rá, hogy mennyire jó lenne az a kistesó.
A körülményeim adottak és most egyenlőre ennyit tudok tenni hogy utána olvastam és elkezdem figyelgetni magam.
A szurkálást sose éreztem, a szexuális kedv nagyban függ attól, hogy van e kivel és van e mikor :) szóval ezeket nem vettem figyelembe.
A nyákot meg hogy hogyan változik sose figyeltem. Azt tudtam hogy van amikor több, amikor kevesebb. Most ennek is utána olvastam a hőmérőzés miatt, úgyhogy megfigyelem ezt is.
Köszi a segítségedet. Most már csak az a kérdés hogy mikor fog megjönni és elkezdem a következő ciklusban a hőmérőzést és az ovu-tesztet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!