Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hőmérőzéssel kapcsolatban...

Hőmérőzéssel kapcsolatban kérdeznék. Véleményetekre lennék kíváncsi, abban az esetben ha nagyon rendszertelen az alvásom, érdemes mérni, valós értékeket fogok kapni?

Figyelt kérdés

Párom külföldön dolgozik, minden hétfőn hajnal 1 és 3 között ébren töltök min. 1 órát, amikor indul. Pénteken éjfél 1 óra között fekszem, mert akkor érkezik.

A 2 éves kislányom miatt pedig teljesen változó hogy mikor ébredünk reggel, sőt minden éjjel ébred még legalább egyszer (az is változó, van amikor hajnal 2 van amikor 5 óra). 6 órát egyhuzamban talán nem is aludtam az elmúlt 2 évben :)

2013. szept. 2. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Haaaaaaaaat,igen,ez igy elegge nem jo,marmint a valos ertekeket tekintve. En azt olvastam ha nem alszunk eleget akkor az ebredesi hömerseklet magasabb lesz mint egyebkent.Azert megprobalhatod kivancsisagbol de talan jobb lenne ha Te inkabb az ovutesztet hasznalnad. Egyebkent volt itt mar a GYK valaki aki azt irta,hogy neki is össze-vissza van az ebredesi ideje de igy is be tudta löni a ciklus.hu-n a pe napjat.En megprobalnam a helyedben azt is,mit veszithetsz? :-)
2013. szept. 3. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Az ovu teszten és a méregetésen párhuzamosan gondolkodtam, csak egy éve volt egy elhalt terhességem és azóta minden csak nem kiszámítható a vérzésem.

Szeretném kivizsgáltatni, de most családi dolgok miatt nem tudom megoldani, hogy orvoshoz menjek rendszeresen (kis faluba lakunk nincs aki vigyázzon a kishölgyre, apósom szívműtét előtt van 2 héttel, anyósom vak és majdnem siket...

Most 42-45 napos ciklusra látszik beállni...

De így az ovu-teszt is érdekes hogy mikor használjam...

2013. szept. 3. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok,es neked nem szokta jelezni a tested a peteerest? Mondjuk tojasfeherjes-nyulos nyäk vagy petefeszek szurkalas vagy megnövekedett szexualis etvagy vagy valami?

Hat igen,45 napos ciklus tenyleg nem gömbölyü,mindenfelekeppen menj el kivizsgaltatni magad ha tudsz.

EWgyebkent a hetfö szerntem ami eleg kerdeses,a pentek meg lehet azert jo.Szoval,azert csak probald meg a hömerözest,hatha ki tudsz olvasni belöle valamit.:-)

2013. szept. 3. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából mostanra untam meg a rendszertelenséget és döbbentem rá, hogy mennyire jó lenne az a kistesó.

A körülményeim adottak és most egyenlőre ennyit tudok tenni hogy utána olvastam és elkezdem figyelgetni magam.

A szurkálást sose éreztem, a szexuális kedv nagyban függ attól, hogy van e kivel és van e mikor :) szóval ezeket nem vettem figyelembe.

A nyákot meg hogy hogyan változik sose figyeltem. Azt tudtam hogy van amikor több, amikor kevesebb. Most ennek is utána olvastam a hőmérőzés miatt, úgyhogy megfigyelem ezt is.

Köszi a segítségedet. Most már csak az a kérdés hogy mikor fog megjönni és elkezdem a következő ciklusban a hőmérőzést és az ovu-tesztet is.

2013. szept. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!