Vajon kitudom hordani a babám?
Figyelt kérdés
Holnap 9hetes terhes leszek. Ma volt onkologiai vizsgálatom mert sajnos kòros a citològiám. Azt mondták ez nem azt jelenti nem tudom ki hordani a babát de több rákszűrést és sztmintát vesznek? Holnap megyek vissza de addig is érdekelne valaki tud e valamit? Àt élte e ezt? Nagyon el vagyok keseredve :'(#Koros citologia
2013. aug. 26. 13:20
1/3 anonim válasza:
egyszer a témában voltam és én olvastam, hogy ki lehet hordani, csak utána akkor neked is kell a kezelés. Ha nagyon nagyon rossz lenne, tehát a te egészségedet is veszélyeztetné (bizonyítottan), akkor érdemes más megoldáson gondolkozni, de minden más esetben én kihordanám.
De mi az kóros? Milyenek lettek az eredményeid?
Sokan P4-es kihordták a babájukat.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos részletezni nem tudom mert még annyira nem vagyok fel világosítva és még a leletemen sincs hogy P3 vagy P4. Annyit tudok a nőgyógyászom új helyre küldött itt ma és 2hét múlva csinálnak rákszűrést és ha muszály szövetmintát is vesznek. El olvastam a leletek jelentését és P3-as csoportban tartozhatom. Minden álmom sikeres legyen a dolgok vége és egészséges legyen a babám :)
2013. aug. 26. 17:07
3/3 anonim válasza:
Én olvastam egy hozzászólást, ott a hozzászólót epidurális érzéstelenítéssel műtötték terhesen, és a babának semmi baja nem lett. Persze nem tudjuk, mid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!