Mensim második napja van! Tegnap a hőm 36.1 volt, ma felugrott 36.7-re! Mi lehet a baj? Csak nem a pajzsmirigyem? Jól tudom? Akkor marad kissé magasan a testhő?
Neked ilyen magas? Hogy lehet? Nekem du. van 36,5 körül, reggel többnyire 35,1 és 35,7 között van - én meg emiatt aggódom, hogy nem túl alacsony-e...
Megjelölöm a kérdést, miket írnak.
A testhőmérsékletet számos tényező befolyásolhatja, például egy kis megfázás vagy emésztési bántalom is, vagy ha éjszaka túlságosan betakaróztál, vagy éppen nyitva hagytad az ablakot és a szervezeted védekezett a hideg ellen, stb.
A vérzésed rendesen megjött? Van, hogy egy esetleges terhesség mellett is jelentkezik némi vérzés mensi idején. Bár ha az lennél, akkor tegnap nem esett volna le a hőd.
Na a lényeg, hogy ennyi ingadozásból semmi konkrétumot nem lehet leszűrni!
Tudom, hogy ébredés után kell mérni, de a délutáni sem teljesen mindegy, ha valaki okokat keres, a nagyon alacsony vagy túl magas testhőmérséklet betegségre is utalhat, pl. pajzsmirigy, ami befolyásolja a teherbe esést is.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!