13. dpo-n magas testhő?
Figyelt kérdés
2x teszteltem negatívat 9-11.dpo-n.Tudom korai volt,de gondoltam próba szerencse:) mindjárt megjön érzésem nincs,csupán tegnaptól a hüvelyembe nyilall,a mellem duzzadt,és ma az étkezések után émelygek kicsit:/ mi a véleményetek?
2013. júl. 1. 14:51
1/7 anonim válasza:
AZt sem lehet tudni pontosan, hogy mikor volt a peteérés, mert kihagytál egy csomó napot. Az valószínű, hogy volt, mert most már magasan a hőd, de én meg nem mondanám, hányadik dpo-n vagy. Ettől még akár baba is lehet, csak a görbe nem sokat árul el ilyen fázisban.
Még pár nap, és kiderül.
Szorítok!
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszodat:) bízom benne,hogy valaki lakik odabent:)
2013. júl. 1. 15:06
3/7 anonim válasza:
A testhő mindaddig magas, amíg nem jön meg. Sokszor még a menzesz első egy-két napján is magasabb, mégsem jelent semmit. Szóval ebből sajnos nem lehet megállapítani, hogy van-e baba, vagy nincs. Reméljük van:) várj még két napot és ha nem jön meg, reggel tesztelj. Drukkolok!
4/7 A kérdező kommentje:
csütörtökön tesztelek:) köszönöm
2013. júl. 1. 17:46
5/7 A kérdező kommentje:
és most már bővül a család:)
2013. júl. 4. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!