Akinek magas volt a prolaktin szintje, milyen tünetei voltak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 13:20
2/11 anonim válasza:
nekem semmi, igaz nem volt hónapikig ciklusom, amikor kiderült az enyhe prolaktin emelkedés örültünk hogy meg van az oka. Bromo helyre is rakta a prolaktini ciklus mégsem javult avgy rendszeres de hosszabbak a ciklusaim teherbe nem esek. Közben kideült hogy a PCOS az alap baj és az emelkedett prolaktin szint csak annak a mellékhatása volt. 1éve nem szedek bromot a prolaktinom mégis rendben van.
3/11 anonim válasza:
semmi tüntet. vérvételnél derült ki. Bromocriptin 1 hónap alatt helyrerakta. Bár nekem nagyon picit volt magas.
4/11 anonim válasza:
Tej folyt a mellemből, pedig sosem voltam terhes :S A fogamzásgátló okozta, 1 éve abbahagytam, de még mindig emelkedett, bár nem annyira, hogy gyógyszert adjanak rá (bár a tüneteim nem múltak el, csak enyhültek). Barátcserje tartalmú tablettát szedek rá, az most visszaszorította a határérték alá, de még mindig a felső határon van :(
5/11 A kérdező kommentje:
ha semmi tünetetek nem volt, hogy jutottatok el a vérvételig?
2013. jún. 25. 14:17
6/11 anonim válasza:
Ronda pattanások,barnázás mensi előtt.
7/11 anonim válasza:
Úgy hóapok óta nem jött meg a fogamzásgátló után. Végül 9 hónap után jött meg, 4. hónap után volt a vérvétel onnantól szedtem a bromot.
8/11 anonim válasza:
3. vok:
Azért kellett a vérvétel, mert 6 hónap sikertelen próbálkozásunk volt babaprojektben. Mire ez a gyógyszer hatott és mire találtam egy orvost aki foglalkozott is velem, utána még 2 hónap closty kúra jött.. és csak ezek után lettem terhes. Így összesen 1 évet vártunk a kisfiamra mire megfogant.
ennyi :)
9/11 anonim válasza:
Hónapokig nem jött meg a menstruációm. Egy gyógyszer mellékhatása miatt alakult ki a hiperprolaktinémiám, (remélem, helyesen írtam) és évekig szedtem a Bromocriptint, amíg normalizálódott a prolaktin-szintem.(Rendkívül magas volt.)
10/11 anonim válasza:
Olvass utána ez elég bőven taglalja a tüneteket: >>>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!