Magas prolaktin és TSH szint, akinek volt ilyen mit kapott rá?
Szia!
Hát az én helyzetem elég furi volt.
9 évig nem estem teherbe.Jelentkeztünk lombikra ahol folyton kimutatták a magas prolaktint.Hol a duplája hol pedig a háromszorosa volt.Előjegyeztek egy fej ct-re amire 2 hónapot kellett várnom.Közben szépen babás lettem természetes úton :)
Bár nem konkrétan a kérdésedre válaszoltam ezért elnézésed kérem.A lényeg,hogy nem add fel és ne görcsölj rajta nagyon. :)
Szia!
Nekem hipofízis adenóma miatt magas a prolaktinom. 1 hónapja kaptam bromocriptin nevű gyógyszert.
Ezenkívül még Norpolac van rá. De aki teherbe szeretne esni, annak a bromót írják fel általában. A TSH-ra nem tudom mit adnak.
Sok sikert!
Szia!
PCO-ra 3 hónapja szedem a gyógyszert, diétázok, és mozgok 1 hónapja. A Bromocriptint 1 hónapja szedem csak, úgyhogy még tapasztalataim sajnos nincsenek, de nagyn bízom a kezelésekben.
Előtte 2 évet próbálkoztunk mire eljutottunk a diagnózisig.
Ti mióta próbálkoztok?
Téged is szépen megvárattak. Én azt hiszem sosem bocsájtom meg, hogy annyi ideig le*artak. Én elmentem magánba.
2-szer voltam rosszul, de szerintem csak azért mert 1-et véletlenül kihagytam, és rögtön 1 szemmel folytattam.
Nekem azt tanácsolta a dokim, mielőtt leragad a szemem akkor vegyem be, 1 hétig felet, utána egészet.
Semmi bajom nincsen amúgy tőle. Remélem neked sem lesz.
Mivel nincsen más problémád, következő ciklusra rendeződhet is a dolog szerintem.
PCO-ra, inzulinrezisztenciára vizsgáltak már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!