A dokik le tudják azt ellenörizni hogy a sperma vizsgálat előtt mikkor lett adva a spermium?
Figyelt kérdés
Mert a doki azt mondta h be vihetem én is ha 30percen belűl be érek a spermiummal de az max másnap mire be tudnám vinni.ez kit ki tudják deríteni?2013. aug. 14. 17:33
11/12 anonim válasza:
Nem teljesen lehet érteni,mit kérdezel?....fontos hogy jó eredmény legyen,hsz ettől függ a további kezelés stb.
Én párom se akart elmenni és az anyósom mondta is nála nem hiszi hogy baj van csak én görcsölök rá meg ilyenek,végig sírtam éreztem bajvan...mikor kijött fanyar pofával azt mondta hát....nem a legjobb,határ értékei voltak amik azóta javultak a vitaminokra és letette a cigit,de sose lehet tudni....tanulságos..
12/12 anonim válasza:
1 órás spermát vizsgálnak nem másnaposat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!