Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A dokik le tudják azt ellenöri...

A dokik le tudják azt ellenörizni hogy a sperma vizsgálat előtt mikkor lett adva a spermium?

Figyelt kérdés
Mert a doki azt mondta h be vihetem én is ha 30percen belűl be érek a spermiummal de az max másnap mire be tudnám vinni.ez kit ki tudják deríteni?
2013. aug. 14. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 14. 17:36
 2/12 anonim ***** válasza:
nem, viszotn rossz lesz az érték addigra el fognak pustulni igy ök feleseleges vizsgálják. nem véletlenül mondanak fél egy órát, ezealatt nem károsodik a minta késöbb beszáradással elpusztulnak a spermiumok. Ha nem tudod otthonról vinni akkor ott kell mintát adni és akkor rögtön leadni. nem is értem hogy hogy gondoltad hogy majd 1 napig éldegélnek a spermiumok a pohárkában csak ugy szabadlevegőn?????
2013. aug. 14. 17:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Persze, addigra már mind megdöglik, tehát semmi értelme a vizsgálatnak... Nem véletlen mondják, hogy fél órán belül kell bevinni, ott azonnal nézik!
2013. aug. 14. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Helyben is lehet mintát adni, ha nem tudod bevinni időben. Sajnos másnapra a spermiumok elpusztulnak, tehát semmi értelme így eljárni, mert pont hiteles eredményt nem fogsz kapni, ami pedig a vizsgálat célja lenne.
2013. aug. 14. 20:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Az a hejzet hogy mi tudjuk azt h neki semmi bajja nincs hanem nekem nem lehet a cisztáim miatt amit meg kell égetni.

Az a baj h ő nem tud be menni a korházhoz.

Az nem baj ha nem jóaz eredmény csak az kell nekik h meg legyen a papir eredmény.

2013. aug. 15. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sosem tudhatod, hogy mi lesz az eredmény!! Minden férfi meg van róla győződve, hogy vele tutira nincs gond. Lehetséges az is, hogy mind a kettőtöket kezelni kell, akkor mit csináltok? Téged kikezelnek, aztán majd két-három év csalódás után nem érted hogy hol marad a baba? Ha már elmentek vizsgálatra, akkor csináljátok rendesen.

És olyan nincs, hogy de neki már van 3 gyereke, nála biztos nincs baj, mert ilyenre is van példa. Ha babát akartok, akkor szánjatok időt a vizsgálatokra, szerintem ez alap.

2013. aug. 15. 09:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán értem. Ha elmentek egy vizsgálatra akkor miért nem akarjátok megtudni, hogy mi a tényleges eredmény? Az mivel jobb, ha kimutatják, hogy nincs élő spermium és egyből lombikra tolnak, feltéve, hogy nem jönnek rá, hogy 24 óráig szárítgattátok előtte őket, amiért esetleg jól leb***nak majd.
2013. aug. 15. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mennyiféle probléma lehet apárodnál is??? van már gyereke vagy honnan tudjátok hogy nála tuti nincs gond?Hallotál már a spermák autóimmunk betegségéről? vagy van még ezer egyéb ami gond lehet. Ha rossza aze redmény akkor ött is ikezelni fogják, akár műteni. Igy nincs értelme bevinni ahogy ti gondoljátok.
2013. aug. 15. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ránéznek, és tudják, hogy értékelhetetlen, ugyanis 1 nap (sőt, pár óra alatt) frankón beszárad, és olyan leb*szást kaptok, hogy csak lestek, mert tök feleslegesen elvettetek helyet egy másik pár elől. Az esetek felében a férfinél (is) gond van. Vagy csináljátok rendesen vagy mondjátok le, mert így semmi értelme, hogy kaptok egy papírt, hogy értékelhetetlen, ismétlés javasolt....
2013. aug. 15. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Aztán honnan tudja, hogy nála minden rendben van????? A legtöbb férfi úgy gondolja és aztán jön a hideg zuhany, hogy kevés a száma, nem mozognak eléggé stb. Az meg esetleg, hogy van már egy gyereke, az sem jelenti azt, hogy most is teljesen jó minden.

Tessék normálisan megcsinálni a vizsgálatot.

2013. aug. 16. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!