Spermium vizsgálat, hogy működik?
Figyelt kérdés
Pontosan mi ennek a menete? Be kell jeletkezni? Az "anyagot" ott kell produkálni vagy vinni is lehet? Ha vinni lehet akkor mibe kell és mennyi időn belül? És egyébként miket csinálnak ezeken a vizsgálatokon pontosan?2009. szept. 16. 11:29
1/3 anonim válasza:
Hogy helyben kell-e vagy lehet vinni, az attól függ, hogy melyik intézményről van szó. Személy szerint a helyben való mintaadást részesítem előnyben, ha te viszed be, akkor lehet, hogy valami baja esik az anyagnak.
Általában be kell jelentkezni.
Hogy miket is csinálnak? Több szempontból vizsgálják, pl. bakteriális fertőzéseket keresnek. Nézik a mennyiséget, térfogatot, koncentrációját, nézik, hogy hány %-a mozog, lassú-e, hány %-a "életképtelen".
2/3 anonim válasza:
Megint én vagyok. Azt elfelejtettem, hogy előtte kb 5 nap teljes önmegtartóztatás!! És tilos a forró fürdő!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2009. szept. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!