Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hol, mennyibe kerül egy inszem?

Hol, mennyibe kerül egy inszem?

Figyelt kérdés
Külön érdekelnének a tételek, mármint hogy a gyógyszerek, a beavatkozás, és az ultrahangok.

2013. aug. 8. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
vannak Tb által támogatott helyek hol csak a gyógyszerért kell fizetni semmi másért. A gyógyszer egyén függő ivel nem midnenki ugyanúgy reagál, van akinek elég kevesebb van akinek több kell.
2013. aug. 8. 22:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Abban tudnál segíteni, hogy melyek ezek az intézmények? Egyenlőre azt találtam, hogy a BMC, a SOTE, és a Pécsi Meddőségi.

Megyei kórházakban erre nincs lehetőség?

A stimut sajnos tudom, nekem most talán meg lehet majd ejteni ősszel spontán ciklusban, csak a repesztőt kell megvennem. Egyébként Merionalt szúrtam.

2013. aug. 8. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szegeden csak a gyógyszerekért/injekciókért kell fizetni, az viszont orvosfüggő, hogy mennyibe kerül. A mellettem fekvő 2 lánynak 40 ezer forintos injekciót kellett adnia3 tüszőrepesztő+ Closti+ zselé utána (ez kb. 60 E) . Nekem csak Closti+ Ovitrelle volt előtte, utána pedig csak annyi, hogy ne emeljek. Nekünk az első volt, a másik két lánynak a 3. ill. a 2. Fogalmam sincs, hogy min múlik a sikeressége, de úgy látszik a 40 E ft-os injekció sem csodaszer. Én az orvosnak nem fizettem érte, mivel ha összejön, utána úgyis hozzá járok majd, mint az első babánknál (Ő természetesen jött).

Nyilván más az eset, ha nem a saját orvosodról van szó, "csak" egy kis inszeminálásra veszed igénybe:-)

2013. szept. 13. 12:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mi elkeztdük mégis szúrni megint a Merionalt; így 40.00Ft az inszem, és 10.000Ft a szuri, 5.000; a repesztő (Pregnyl), Utrogestan, és Women's Cream (14.000;). + UH-k! Szorítok neked, remélem mindkettőnknek pozitív lesz végre a tesztje!

2013. szept. 14. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!