Kangaxx kérdése:
Dévaiban vagy Forgácsban mennyibe kerül az inszem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 09:49
1/2 anonim válasza:
Szia! Azt nem tudom, hogy a Dévaiban vagy a Forgácsban mennyi, én Debrecenbe jártam. Szóval, maga a beavatkozás nem kerül semmibe, támogatja a TB. Viszont teljesen független az intézménytől, tehát bármelyikbe is mész az inszemet támogatják. VISZONT a stimuláló injekciókat és gyógyszereket neked kell fizetni! Tehát bárhova is mész, a injekciót és gyógyszert azt mindenképp fizetni kell, viszont a beavatkozás "ingyenes"! Remélem segítettem (4 inszemen túllevő)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nincs igazad. Pl. a Kaáliban is fizetős az inszem. Tudtommal a Dévaiban is. A Forgácsról nincs hírem, illetve nem tudom, hogy hol mennyibe kerül.
2010. szept. 16. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!