Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül az inszem és...

Mennyibe kerül az inszem és mennyi idő?

Figyelt kérdés
Ha most sem sikerül a babó,akkor beutal a meddőségi központba a dokim inszemre.Mennyi idő múlva kerül sor a beutalás után az inszemre?Mi mindenre kell költeni közben?
2011. szept. 6. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálunk ez ugy megy, hogy megbeszéltük a dokimmal, h inszemináció lesz. Orvost nem kell váltanom, mert ö maga megcsinálja. Elöször csinált egy petevezeték átfújást, mert az nélkül nem csinálnak inszeminációt. Ez is megvan, hogy a ciklus hanyadik napján lehet csinálni.Felírta a szükséges gyógyszereket és megmondta, hogy melyiket melyik napon kell szedni vagy beadni a következö ciklusban. A 11. napon megnézi a petéket, aztán megmondja, melyik napon kell beadni a tüszörepesztö injekciót, aztán a ciklus 14. napján megcsinálja az inszeminációt.

A gyógyszerek elég drágák, én összesen 16 ezret fizettem eddig.

2011. szept. 6. 18:55
 2/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én a Kaáliba mentem inszeminációra, nem kell beutaló. Viszont ott az inszem pénzbe kerül. Ha minden leleted megvan, másra nem kell költeni.

Én clostit kaptam hozzá, mást nem, csak utána progeszteron pótlást.

Így nem volt drága.

Amint megvoltak a szükséges vizsgálatok, megcsinálták. De így is 2-3 hónap volt.

2011. szept. 6. 22:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tájékoztatást!Nekem ez a 3. clostis hónapom,szépen érnek tüszők,most jobb és baloldalon is 24 és 26mm volt.Viszont a nődoki szerint már sikerülni kellett volna,ezért küld el inszemre,ha sikertelen lesz ez a hónap is.Csak annyit mondott,hogy akkor jó helyre kerülnek a kisfickók.Egyelőre még nem akarom ezt a lehetőséget:(Így akkor nem is faggattam,h hogy megy ez.Most viszont csak foglalkoztat a gondolat!Ezek szerint kedves első,Neked nem hozott sikert az inszem?És Neked Utolsó válaszoló?
2011. szept. 7. 07:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsö vagyok.

Nálunk az a helyzet, hogy még februárban megvolt a petevezeték átfújás és én nem akartam azonnal nekivágni az inszemnek, ezért vártam még fél évet, hátha sikerül természetes uton összehozni, mert már van egy kisfiunk, miért ne sikerülne még egyszer? De nem sikerült és a betegségem miatt is a doki ezt javasolta. Még nem volt meg, de elkezdtem már az injekciókúrát, hétfön kell mennem uh-ra, h megnézzék, milyenek a tüszök. Talán jövö csütörtökön lesz:)

2011. szept. 7. 19:11
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Sajnos nekem sem sikerültek az inszemek, de azóta kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, és IR-es vagyok. Már a harmadik lombik közepén vagyunk, de így sem. Közben volt két spontán terhességem, de elvesztettem a babákat.

Remélem, neked sikerülni fog hamar a baba!

2011. szept. 8. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!