Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül az inszem?

Mennyibe kerül az inszem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Tudom, nem ezt a választ várod, de igazából attól függ.

Mi a Budai Meddőségi Centrumba járunk, ott a vizsgálatok tb által támogatottak, máshol a vizsgálatokért is fizetni kell.

A első hat beavatkozás egyébként tb támogatott. Utána viszont százezres nagyságrend kb egy inszemináció (plusz a gyógyszerek).

Az első inszemnél a stimuláláshoz Merional injekciót kaptam, abból 10db 13000Ft. Tüszőrepesztőnek Pregnyl szurit, abból két ampulla kb. 3000Ft. Az inszem után az Utrogestan hüvelybogyó 30db 1700Ft.

Második inszemnél viszont már erősebb stimuláló szurit kaptam, Menopur-t, abból 10 ampulla 40000Ft.

A harmadik inszemnél más tüszőrepesztő szurit kaptam, Ovitrelle-t, abból 2 adag 14000Ft.

Mi a beavatkozások után nem adtunk pénzt az orvosnak, úgy gondoltuk, majd a végén, ha sikerült.

Gyógyszerekről és tapasztalatainkról itt olvashatsz még:

[link]

2009. dec. 8. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
A Kaáliban 45.000.- az inszem. A gyógyszerek és szurik pedig egyéntől függőek... Nekem az +15.000.- volt.
2009. dec. 8. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
09:32 te nem a lombikra gondolsz? abból van TB támogatott, de inszemből nem hiszem, hogy lenne.
2009. dec. 8. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:

9:32 igazad van! "Az inszeminációból 6 alkalmat támogat az OEP (kivéve Kaáli és Forgács Intézet). Hat sikertelen inszemináció után, de akár előbb is, dönthet úgy az orvos, hogy lombik programmal folytassa a pár a kezeléseket, de ennek törvényi feltételei is vannak.+

Én Kaális vagyok, ezért hittem így! Bocsi!

2009. dec. 8. 13:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

9:32 vagyok.

Nem a lombikra gondoltam, az inszemből az első 6 támogatott, de ahogy korábban is írták, helytől is függ.

2009. dec. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!