Lombik, Fagyasztott ET+8. nap. A teszten már kéne látni, ha pozitiv és sikerült, ugye?
nem feltétlenül, sőt...
az ET+8. napon CSAK én láttam, a férjem szerint totál semmi nem volt ott :)
De az egyik lánynak, aki velem együtt volt, csak a vérvétel napján (12. nap) reggel lett halvány+
nem tudom...
végül a vérvételen magas hcg-m lett (910 körül), mondták, hogy tuti ikrek (de egyedül van), és látod, még így sem mutatta a teszt a 8. napon. A dokim mindig azt mondta, hogy amíg meg nem jön, vagy a vv nem mutatja, hogy nincs baba, addig van remény.
Nekem ET+8 napon delutan pozitiv volt, en 3 naposakat kaptam vissza. Azert csinaltam tesztet, mert ugy gorcsoltem, hogy biztos voltam benne, hogy mensi lesz....
De van, akinek 12,14.napon lesz pozitiv a teszt, ezert is mondjak, hogy ne teszteljunk tul koran, mert elveszi az ember kedvet. Mondom, en is vartam volna, csak durvan gorcsoltem.
Szerintem a legbiztosabb lenne egy hcg vervetel, arra ndm tudsz elmenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!