Van itt valaki, akinek a párja problémái miatt kellett lombikoznia? Nem voltatok "mérgesek" a párotokra emiatt?
nézd, elméletileg nálam egy fertőzés okozta (vetélés után, amiről szintén nem tehettünk, nem ittam, nem cigiztem például előtte sem soha, akkor sem), hogy elzáródtak a petevezetékeim. Műtöttek is, de 0 eredménnyel
Mégsem érzem, hogy én tehetnék az egészről.
Rengeteg olyan férfi van, akinél születési rendellenesség a 0 spermaszám például, vagy egy gyerekkori fertőzés okozta. Hidd el, neki ez elég gáz anélkül is, hogy hibáztatnád. Nem hiszem, hogy direkt okozta magának. Ilyenkor kell összefogni, mert a lombik így csak tönkreteszi az egész kapcsolatotokat
Figyi, nálunk is a páromnál vannak nagyobb gondok (nálam is van, de az könnyen kezelhető), de soha egy percre sem jutott volna eszembe őt hibáztatni. Így is mindig azt mondja magára "sisakhibás", erre csak annyit szoktam mondani "nyugi, én is" :)
Mindketten ugyanolyan szomorúak vagyunk a több évnyi sikertelenség miatt, főleg, hogy körülöttünk folyamatosan babás valaki, de ezt vagy ketten vészeljük át, vagy sehogy.
Ilyenkor derül ki, mennyire számíthattok egymásra. Vagy még erősebbé válik egy kapcsolat, vagy örökre megkeseríti a másik hibáztatása.
Hat, ez nagyon szomoru, igy mi ertelne belevagni? A lombik egy nagyon megterhelo dolog, lelkileg-testileg, szukseg van egymas tamogatadara, de ha te a ferjedet hibaztatod, akkor szerinted hofy fog sikerulni??
Nalunk miattam kellett, es a ferjem fejeben egy percig sem fordult meg, hogy hibas vagyok, mert a petevezetekem nem atjarhato....
Sot, inkabb vegig biztatott, tamogatott, sokkal optimistabb volt, mint en.
Szoval gondold at, mert ez nagyon nem ugy tunik, mint egy szerelmes feleseg gondolata....
kedves kérdező:!
a nők legalább a fele felfázik és fertőzést kap!! nagyon meg kellene ezt nektek beszélni!! tisztáznod kellene magadba mit is érzel a párod iránt és a lombikkal kapcsolatba!!
Senki sem szabad hibáztatni, sem magadat, sem a párodat, soha.
Az emberi test kiszámíthatatlan, még teljesen egészséges embereknek, akik egész életükben pl. sportoltak, egészségesen étkeztek, soha cigi vagy alkohol (vagy akármi), sem lehet minden tökéletes.
Beszéljétek át a dolgokat, amíg nem késő.
én azt mondom, ÍGY ne vágjatok bele, felesleges :( előbb tegyétek rendbe a kapcsolatotokat (egymást - akár magadat, akár őt - hibáztatni butaság, ne haragudj...)
a lombik megterhelő, legalább annyira lelkileg, mint testileg, és nekem a lelki része ezerszer nehezebb volt. Ha nem állt volna mellettem a férjem, nem biztos, hogy végigcsinálom. De van olyan ismerősöm, ahol a férj nem akarta igazán, és a lányt hibáztatta végig, pedig igazán nem tehetett róla.
Már válnak.
Milyen korlatolt gondolkodas ez.
Nagyon sokan lombikra jarnak, kulonfele okokbol.
Arrol meg senki nem tehet, ha pl.ketszarvu a mehe, mert ugy szuletett, vagy elzarodott a petevezeteke, vagy keves a spermiuma.
Ez nem olyan dolog, amiert hibaztatni kellene barkit is.
Szerintem mondd meg a ferjednek, hogy miken gondolkodsz, lehet, hogy ha megtudja, o nem akar majd veled semmit, nem hogy lombikot.
Ha szeretsz valakit, elfogadod a hibaival egyutt, legyen az hirkolas, vagy egy elzarodott petevezeto....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!