Van itt valaki, akinek a párja problémái miatt kellett lombikoznia? Nem voltatok "mérgesek" a párotokra emiatt?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 11:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szeretem és tisztelem annyira, hogy kitartok mellette, és bár ez senkinek sem könnyű, erről soha senki nem tehet... Miért okoljam?:)
2013. júl. 18. 11:44
 2/21 A kérdező kommentje:
Nálunk ez a helyzet, és úgy érzem, hogy azért kell nekem mindenféle beavatkozásokon átesnem, hormont nyomnom magamba, mert ő esetleg nem vigyázott magára. És ezért most nem ő szenved, hanem én.
2013. júl. 18. 12:02
 3/21 anonim ***** válasza:

szia!!

szerintem függ attól is mi miatt kell a beavatkozás!!

mert nálunk egy korábbi betegség miatt kell!!!

2013. júl. 18. 12:27
 4/21 anonim ***** válasza:
Mi az oka hogy nem lehet természetes úton gyereke?
2013. júl. 18. 12:34
 5/21 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem szabad emiatt mérgesnek lenni! Tönkre teszi a kapcsolatot. És egyébként az esetek nagy részében nem tehetnek róla!!! Akkor meg miért is okolnánk. Nálunk is ez a helyzet. De kapcsolatunk azóta is ugyanolyan jó és erős, sőt!
2013. júl. 18. 12:35
 6/21 anonim ***** válasza:

nálunk miattam kellett a lombik, a párom soha nem szólt emiatt egy rossz szót sem (sem pedig a vizsgálgatások miatt)

és most nem azért, mert az "én hibám", de úgy érezném akkor is, ha miatta lenne, hogy ez a kettőnk dolga, kettőnknek kell együtt túl lenni rajta.

2013. júl. 18. 13:14
 7/21 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy a pasiknak közel nem jár annyi macerával egy lombik mint a nőnek. De amúgy nem értem miért érzed úgy hogy ő a hibás. Esetleg valamilyen fertőzés okozta hogy nem megfelelő a spermaszám?
2013. júl. 18. 13:34
 8/21 anonim ***** válasza:

Atyaég, szerintem Ti ne vállaljatok gyereket, ha ilyen egyáltalán megfordul a fejedben.

Nálunk nekem volt egy csomó nyavalyám , mire végre rendbe hozták a hormonokat kiderült hogy a férjem spermaszáma 3millió/ml. Én beletörődtem a lombikba, de soha egyetlen másodpercig nem változott a férjem iránti érzésem. Sőt tudtam, hogy most kell igazán összefognunk, és most kell igazán támogatnom. Pedig én sejtem, hogy az ő egyhangú, finnyás táplálkozása, okozta ezt hosszútávon. 1 hónapig szedte a fer14-et, így nem tudom az segített-e, de a spermaeredmény után 1 hónappal spontán teherbe estem.

5+6 hkm

2013. júl. 18. 13:42
 9/21 A kérdező kommentje:
Igen, fertőzés okozza nála.
2013. júl. 18. 14:16
 10/21 anonim ***** válasza:
A fertőzésen nem tudnak segíteni? Mert nálunk sajnos nem tudják mitől van, lehet születési rendellenesség vagy gyermekkori betegség, mert mindene rendben van (genetika, hormonok, herék stb.) mégse termelnek eleget. De erről egyáltalán nem tehet.
2013. júl. 18. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!