Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti is régóra vártok Babára?...

Ti is régóra vártok Babára? Olvassátok el!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 évig vártunk, mentünk orvostól-orvosig, mindenen átmentem amin lehetett...

Teljes elkeseredetség és beletörődés, hogy nekünk nem lehet babánk :(

Az örökbefogadásról gyűjtöttünk infókat amikor valami fura lett, aztán rájöttem, hogy már rég meg kellett volna jönnie.

Elöször a stresszre fogtuk, majd fáradságra. Meg sem fordult a fejünkben más.

Aztán amikor már a 2. hónap is kimaradt, a férjem egy teszttel jött haza.

Szó szerint bevágtam a sarokba, de másnap hajnalban amikor pisilni mentem (fél 5) akkor mégis elővettem.

Sírtam, mert annyit megcsináltam, és annyi csalódás ért.

Rápisiltem, letettem. Kézmosás után ránéztem...

ERŐS POZITÍV!!!!!!!!

El sem hittem! :)

Még azon a héten orvoshoz mentünk aki megállapította, hogy 10 hetes a kisbabánk :)

Azért írtam le Nektek, hogy SOHA, de SOHA ne adjátok fel!

Higyjetek magatokban, a párotokban, és az orvosotokban!

Ne görcsösen akarjátok, mert mint tudjuk az nagyon keresztbe tud tenni (bár ez e lgnehezebb része, én tudom)

Hajrá Lányok, Asszonyok!

Sok sikert kívánok Mindenkinek aki a Babájára vár!

2013. júl. 13. 20:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2013. júl. 13. 21:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Boldog babavárást.Mi november óta próbálkozunk,2x össze is jött,de mind a 2 x elvetéltem.Most orvostól-orvoshoz járok,de úgy érzem nem értik miért is mentem oda.Érdekes,hogy nem azoktól a hónapoktól félek,mikor megjön,hanem attól félek,hogy tesztelek és néhány nap múlva megint így járok...és időnként úgy érzem,hogy nekem sosem lesz gyerekem és kezdek belefáradni...:'(
2013. júl. 13. 21:22
 3/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Én is tudnék mesélni, de nem; előre nézek!

Boldog babavárást nektek!

2013. júl. 13. 21:41
 4/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Boldog babavárást kívánok! :-))

22hkm

2013. júl. 13. 21:43
 5/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Boldog babaváraást és jó egészséget nektek.
2013. júl. 13. 21:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Gratulalok. Sogornom 14 evnyi probalkozas utan rengeteg lombik program es rengeteg veteles utan esett termeszetes uton teherbe..mar az elso 12 hetig el se mondta senkinek mert mar nem birta sok reszvetnyilvanito sajnalkozasokat..es o sem akart senkit elszomoritani..most 6 eves a kislanya. Ten6leg nem szabad feladni soha.
2013. júl. 13. 23:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Jó, hogy ezt leírtad, sokunknak ERŐT ad a továbbiakban!!!:) Jó egészséget, boldog babavárást kívánok!!! :)

Még egyszer KÖSZÖNJÜK!!! :)

2013. júl. 14. 09:49
 8/15 A kérdező kommentje:

Szorítok Mindenkinek, tényleg, őszintén,mert tudom min mentek keresztül!

Magatokban higyjetek, ez nagyon fontos!

Ez most lehet, hülyén hangzik, de talán ez segített nekem is végső elkeseredésemben:

Le kell feküdni, elképzelni magad belülről, a petevezetékeket, a petefészkeket, a méhedet. Ott mindent "rendbe" tenni. Lehet képzeletbeli kis lapáttal dolgozni (attól függően, hogy milyen problémátok van)

Ezt minden nap csináld végig, de úgy, hogy tényleg hiszel benne!

Először én is nevettem, meg csokit ettem közben, de aztán úgy voltam vele, hogy ártani nem árthat akkor miért ne?

Ha a propolisztól a minden féle teán át a vitaminokig, toránkon át az orvosi beavatkozásokig mindent végig csinálunk akkor ez már igazán nem oszt-nem szoroz!

2013. júl. 14. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
sajnos nekem nem adott erőt.. 3 vetélés, rengeteg próbálkozás. Belefáradtam :(
2013. júl. 14. 14:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Én vagy is mi még nem próbálkozunk, "csak" fél éve! Sajnos sikertelen volt eddig minden hónap :( De nagyon jó érzéssel tölt el a történeted :) Személy szerint köszönöm, h megosztottad a gondolataid :) !!!

Tiszta szívből gratulálok a picihez :) Sok örömet és vidámságot kívánok a jövőben is :) !

2013. júl. 14. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!