Hova? Mi legyen?

Figyelt kérdés
Elküldött az orvosom meddőségi központba,mert 1petevezetékem van,de az is elvan tömödve,igy elméletileg 0% az esély a spontán terhességre,és lombikot javasolt.Melyiket ajánljátok?Mennyi a várakozási idő??Pénzbe ez mit jelent?Nagyon el vagyok keseredve!!:(
2013. júl. 5. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon elkeseredve nem most vagy, majd csak leszel, mire valóban összejön a gyerek!

A neten nézelődj, a hozzátok közelre eső központoknál, a pénzes tárcádat pedig tárd nagyra! Sajnos szinte tuti. hogy nem sikerül elsőre, nagyon el leszel kenődve rajta, netán ha a második sem, akkor még jobban, de aztán megfogod a madarat röptében, ha állapotos leszel!

Kitartás, nehéz menet lesz, de sajna vagyunk egy páran, akiknek nem megy minden a normális mederben!

2013. júl. 5. 13:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2013. júl. 5. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Budapesten a SOTE 1 Asszisztált Reprodukciós osztályát javasolom, ott végeznek lombik beavatkozást is. Nagyon profik, és csak a gyógyszert kell kifizetni.
2013. júl. 5. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol laksz. Mi Tapolcára járunk, sajnos sokmindenen vagyunk túl. Ne keseredj el, fel a fejjel, csak előre nézz, és legyél erős, kemény! Én azt javaslom, hogy sírj, ha úgy érzed, és utána küzdj! Egyébként két barátnőmnek is elsőre sikerült, meg még sokaknak, attól függ a pároddal mi a helyzet. Kérdezz bátran!
2013. júl. 5. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, kérdésedre válasz: várakozási idő Tapolcán annyi, míg a szükséges kivizsgálások lefutnak, ez egy ciklus. Ha minden ok, akkor a következőbe lehet kezdeni. Nekem egy lombik olyan 120.000 Ft-ba állt meg, könnyen stimulálható vagyok. Lehet kérni útiköltség térítést, az OEP visszafizeti az utat. Ha nekivágsz, azért legyen pénzed, nehogy félúton fogyjon el. Kívánom, hogy elsőre összejöjjön!
2013. júl. 5. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató válaszokat!
2013. júl. 7. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!