Kinek volt már cisztája?
Figyelt kérdés
Inszeminációra készülök de cisztám lett :( Abba hagytam a closty és bromo kúrát áprilisban , május 23.megjött a mensim,36 napra ,aztán most megint megjött június 5.-én meg most június 21.én ,a múlt heti uh még mindig ott volt a cisztám.Most ez kipukkad magától vagy meg kell műteni???2013. jún. 22. 13:32
1/4 anonim válasza:
Magától is felszívódhat, lányomnak az alma nagyságú felszívódott. Nekem is volt, de engem műtöttek vele, mert éppen terhes voltam. Mindenképpen várnék vele 2 hónapot, de hallgass az orvosodra, ő mit javasol.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2013. jún. 22. 13:51
3/4 anonim válasza:
Nekem még most is van
Hátul az udvarban
ja bocs az ciszterna :DD
4/4 anonim válasza:
Ezeknek a cisztaknak a nagyon nagy szazaleka magatol tavozik, nekem elozo ciklusomban volt, es a mensivel tavozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!