Volt más magzatának is petefészek cisztája?
Figyelt kérdés
30. terhességi héten kislányom petefészkében egy 30 mm-es cisztát találtak. Az orvos próbált megnyugtatni, hogy felszívódik, illetve nyomon követi az eseteges változását, de én nagyon izgulok. Volt már másnak ilyen tapasztalata?2013. máj. 17. 11:41
1/3 anonim válasza:
A barátnőm kislánya 36 hetes volt a pociban mikor kiderült h ciszta, /ne kérdezd hogy nem vette észre előbb a fogadott orvosa.../ Mikor megszületett meg kellett műteni, de ők tudták hogy kell a műtét. Asszem 2 hetes volt a kicsi mikor műtötték. Már semmi baja 18 hónapos gyönyörű nagylány. A szülők élték meg nehezen azt a 3 hetet a kórházban. A szülésznőm lánya is petefészekcisztával született és őt is megműtötték, de ő is tudta szülés előtt. Szóval, ha neked azt mondták hogy felszívódik akkor fel is fog.
2/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy a kérdés kiírása óta felszívódott a kislányom cisztája.
Ma vagyok 36 hetes, remélem már nem is fog visszatérni!
Állítólag anyai hormonhatás okozta.
2013. jún. 24. 12:29
3/3 anonim válasza:
Nagyon örülök, mondtam én hogy felszívódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!