Van itt olyan anyuka aki úgy esett teherbe, hogy rendszertelenül menstruált? Esetleg hónapokig sem jött meg neki és mégis sikerült a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 12:02
11/22 anonim válasza:
Nekem is össze-vissza jött meg általában, elsőre teherbe estem. Majd úgy jött össze a második babó, hogy közben még szoptattam és egyszer sem jött meg.
12/22 A kérdező kommentje:
Ti is PCOS-ok vagytok vagy mitől nem jött meg rendesen?
2013. máj. 29. 15:12
13/22 anonim válasza:
Ezek szerint te pcos vagy, mert akkor a 3as kezelést kéne mielőbb elkezdened.
14/22 A kérdező kommentje:
már elkezdtem :)
2013. máj. 29. 15:42
15/22 anonim válasza:
Sógornőmnél 38 évesen beállt a klimax hormonproblémák miatt. Azt mondták neki az orvosok, felejtse el, hogy teherbe esik. Egyszer csak újra megjött neki, terhes lett azonnal, 1,5 éves a lányka, most újra nem menstruál egy ideje.
16/22 anonim válasza:
A 7.válaszoló vagyok (ha jól számoltam). Nekem volt olyan is 17 éves koromban, hogy 9 hónapig nem jött meg! De nem szültem a végén. :)) Én nem hiszem, hogy PCOS vagyok. De soha nem vizsgáltattam magam. Bár egyszer volt egy cisztám a petefészkemen de felszívódott. Gondolom észrevették volna ha ilyen betegségem van. Rendszeresen, évente járok nőgyógyászhoz 15 éves korom óta. Az az igazság, hogy sosem kötöttem az orrára, hogy ilyen durván kimarad a mensi. Csak azt mondtam, hogy eléggé összevissza jön meg, erre adott fogigátlót, hogy az majd beállítja ez volt 18 éves koromban, és ennyi. Ha Pcos vagy akkor kezelni kell. Én a válaszokból úgy szűröm ki, hogy senkinek nincs baja. Sajnos én is tudok rögtön két embert akinek napra pontosan 28 napra jön meg és évek óta nem sikerül, az egyik már a 3.lombikon van túl. :(
17/22 anonim válasza:
A pcos nem látszik az évenkénti vizsgálaton ahhoz vérvételek kellenek.
19/22 A kérdező kommentje:
uh-on látszanak a ciszták
2013. máj. 29. 17:46
20/22 anonim válasza:
Nem egyáltalán nem biztos, hogy látszik, mivel nagyon sok pcos-nak nincs cisztája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!