Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan anyuka aki úgy...

Van itt olyan anyuka aki úgy esett teherbe, hogy rendszertelenül menstruált? Esetleg hónapokig sem jött meg neki és mégis sikerült a teherbeesés?

Figyelt kérdés

2013. máj. 25. 12:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ismerősömnek 3 gyermeke született. Évente max 3-4-szer van meg neki a menzesze. Ő mindég csak akkor vette észre, hogy állapotos, amikor már mozogtak a babák. Semmi tünete nem volt, se émelygés, semmi. Mindhárom egészséges gyerek, már a legkisebb is óvodás. 1 lány, 2 kisfiú édesanyja. Ja, ráadásul szívbetegsége is van, az első baba után figyelmeztették, hogy lehetőleg ne szüljön. A szívén a lyuk beforrt a terhességek után!
2013. máj. 25. 12:11
 2/22 anonim ***** válasza:
Én meglehetősen rendszertelenül menstruáltam, volt hogy 30 nap, volt hogy 45 nap volt közte a szünet. Amikor mondták hogy az UH szerint mikor fogant a fiam, és kérdezték hogy mikor menstruáltam, aszerint teljesen más időpont jött ki. Az ultrahangnak volt igaza. Elég hamar összejött egyébként a baba, 6 hónappal azután hogy abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Ja és nem csináltam ovu-teszteket, nem hőmérőztem, csak úgy összejött.
2013. máj. 25. 12:29
 3/22 anonim ***** válasza:
Én évente 1x menstruáltam. Mikor kiderült az oka, dolgoztam rajta, és össz-vissz 2x volt meg (kb. 42 napos ciklus) és terhes lettem.
2013. máj. 25. 13:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Neked mi volt a baj, és hogyan dolgoztál rajta??
2013. máj. 25. 13:26
 5/22 anonim ***** válasza:
Van ilyen, de ritka, ennek hátterében általában hormonális probléma áll.
2013. máj. 25. 15:05
 6/22 anonim ***** válasza:
4 év után estem teherbe. 3 havi Duphaston beszedése után!
2013. máj. 25. 21:28
 7/22 anonim ***** válasza:

Én. Szoptattam még a másikat, egyik év november végén menstruáltam, majd rá két hétre még egyszer.

Utána már nem, vizsgáltak is mert cisztát is találtak. Március közepén estem teherbe.

2013. máj. 25. 22:52
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem 2-3 havonta jött meg kb. Nem tudom miért, nem foglalkoztam vele. 9 hónap után lettem terhes de nem figyelgettem semmit csak egyszerűen nem védekeztünk. A 9 hónap alatt 3x menstruáltam. :O Azóta van még egy gyermekem de az első születése után beállt a ciklusom 32-34 naposra. A második így 3 hónap alatt össze is jött.
2013. máj. 27. 18:43
 9/22 anonim ***** válasza:
Őszintén?Nekem több ismerősöm is így volt, és két gyerek simán összejött fél éven belül mindegyiknek. Nekem halál pontosan 28 napra jön meg és képtelenek vagyunk természetes úton babát nemzeni.
2013. máj. 29. 12:56
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem is össze-vissza volt mindig a ciklusom, 60-90 naposak, vagy még több, de amikor akartuk a babókat, ahogy elkezdtünk nem védekezni, még abban a hónapban pozitív volt a tesztem. Már háromszor sikerült így. :-) 5,3 és 1 évesek lesznek lassan, két lány, középen egy fiúcska. :-)
2013. máj. 29. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!