Van itt olyan anyuka aki úgy esett teherbe, hogy rendszertelenül menstruált? Esetleg hónapokig sem jött meg neki és mégis sikerült a teherbeesés?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 12:02
1/22 anonim válasza:
ismerősömnek 3 gyermeke született. Évente max 3-4-szer van meg neki a menzesze. Ő mindég csak akkor vette észre, hogy állapotos, amikor már mozogtak a babák. Semmi tünete nem volt, se émelygés, semmi. Mindhárom egészséges gyerek, már a legkisebb is óvodás. 1 lány, 2 kisfiú édesanyja. Ja, ráadásul szívbetegsége is van, az első baba után figyelmeztették, hogy lehetőleg ne szüljön. A szívén a lyuk beforrt a terhességek után!
2/22 anonim válasza:
Én meglehetősen rendszertelenül menstruáltam, volt hogy 30 nap, volt hogy 45 nap volt közte a szünet. Amikor mondták hogy az UH szerint mikor fogant a fiam, és kérdezték hogy mikor menstruáltam, aszerint teljesen más időpont jött ki. Az ultrahangnak volt igaza. Elég hamar összejött egyébként a baba, 6 hónappal azután hogy abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Ja és nem csináltam ovu-teszteket, nem hőmérőztem, csak úgy összejött.
3/22 anonim válasza:
Én évente 1x menstruáltam. Mikor kiderült az oka, dolgoztam rajta, és össz-vissz 2x volt meg (kb. 42 napos ciklus) és terhes lettem.
4/22 A kérdező kommentje:
Neked mi volt a baj, és hogyan dolgoztál rajta??
2013. máj. 25. 13:26
5/22 anonim válasza:
Van ilyen, de ritka, ennek hátterében általában hormonális probléma áll.
6/22 anonim válasza:
4 év után estem teherbe. 3 havi Duphaston beszedése után!
7/22 anonim válasza:
Én. Szoptattam még a másikat, egyik év november végén menstruáltam, majd rá két hétre még egyszer.
Utána már nem, vizsgáltak is mert cisztát is találtak. Március közepén estem teherbe.
8/22 anonim válasza:
Nekem 2-3 havonta jött meg kb. Nem tudom miért, nem foglalkoztam vele. 9 hónap után lettem terhes de nem figyelgettem semmit csak egyszerűen nem védekeztünk. A 9 hónap alatt 3x menstruáltam. :O Azóta van még egy gyermekem de az első születése után beállt a ciklusom 32-34 naposra. A második így 3 hónap alatt össze is jött.
9/22 anonim válasza:
Őszintén?Nekem több ismerősöm is így volt, és két gyerek simán összejött fél éven belül mindegyiknek. Nekem halál pontosan 28 napra jön meg és képtelenek vagyunk természetes úton babát nemzeni.
10/22 anonim válasza:
Nekem is össze-vissza volt mindig a ciklusom, 60-90 naposak, vagy még több, de amikor akartuk a babókat, ahogy elkezdtünk nem védekezni, még abban a hónapban pozitív volt a tesztem. Már háromszor sikerült így. :-) 5,3 és 1 évesek lesznek lassan, két lány, középen egy fiúcska. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!