Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már vki úgy, h semmi...

Volt már vki úgy, h semmi terhes tünete nem volt, és mégis kiderült hogy terhes, miután nem jött meg a mensije?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, h általános a mellfeszülés vagy a kávétól való émelygés.

2013. márc. 25. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nekem pl. És rajtam kívül még -valószínűleg - több millió nőnek. A terhességnek nem kötelező bármilyen tünettel járnia. Ráadásul a lehetséges "klasszikus" émelygős, hányós, szédelgős tüneteket, a hcg okozza, de ennek megfelelő szintet kell elérnie ahhoz, hogy kiváltsa ezt a hatást. Tehát aki hajlamos rá, az is inkább a vérzés kimaradása után 1-2 héttel kezdi el érezni.
2013. márc. 25. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
semmi tünetem nem volt,csak nem jött meg. sőt,még barnáztam is a nemvárt napján,azt hittem meg fog jönni. tünetek csak a 9. héten jelentkeztek először.
2013. márc. 25. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem az első hónapba még meg is jött csak furcsálltam hogy kevesebb mint szokott. Második hónapban kimaradt akkor fogtam gyanút. Más tünet nem volt.
2013. márc. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!