Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Hogyan lehet szabályozni a...

Fehérarany kérdése:

Hogyan lehet szabályozni a peteérést?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: van egy kislányom és volt utána két missed abom! Szeretnénk babát. Május elején voltam orvosnál, kaptam clostylbegytet, érett is tőle szépen a petém, kaptam tüszőrepesztőt és utána sárgatest hormont, de mégsem lett baba. A párom külföldön dolgozik, így legközelebb csak 4 hónap múlva jönne "jókor" haza. Volt-e valaki ilyen helyzetben és hogy elő lehet-e idézni peteérést akkor, amikor "kell", mármint amikor a párom is itthon van? Működhet ez? Még orvost nem kérdeztem, tapasztalatokat szeretnék hallani!
2013. máj. 24. 15:51
 1/4 anonim válasza:
Annyi, de annyi mindentől függ, hogy összejön-e baba. Inkább vizsgáld magad, addig is, amíg a párod hazajön. Figyeld a nyákot(van-e, mikor van, mennyi van), próbálkozz természetesebb módszerekkel. Én nagyon óvatos lennék mindenféle gyógyszerrel, itt egy baba foganásáról van szó. Milyen sárgatest hormont kaptál?
2013. máj. 24. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlóval ki lehetne trükközni. Csak időben kell abbahagyni, így tolja el az egész ciklust.
2013. máj. 24. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Utrogestant szedtem. Én aztán figyelhetek akármit, érzem és tudom mikor van a peteérésem, amit ultrahanggal is alátámasztottak, de ha a párom nincs akkor itthon, akkor nem fog megszállni a szentlélek! Amikor az első babát elvesztettük itthon volt és akkor is kellett 1 év hogy teherbe essek újra :( Tudom, hogy sokmindentől függ, tudom, hogy egy babáról van szó, van egy csodaszép kislányom! Ez egy kérdés és arra vagyok kíváncsi volt-e valaki ilyen helyzetben?
2013. máj. 25. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló nekem is eszembe jutott... de konzultálok az orvossal, ha várni kell, mert azt javasolja, akkor inkább várok! Csak kíváncsi vagyok a lehetőségekre :)
2013. máj. 25. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!