Ha a ciklus.hu nem húzta be a peteérést, akkor nem is volt?
Figyelt kérdés
A hő alapján gondoltam, talán volt pé-m, de nem húzta be. Már a 31. ciklusnapon tartok, amúgy nem rendszeresek a ciklusaim, csak a hő alapján gondolom,hogy talán volt pé-m.2013. ápr. 16. 11:40
1/7 anonim válasza:
Sokszor húzza rossz helyre a ciklus.hu a peteérést, nekem is csinált korábban olyat, hogy ha csak 0,1-0,2 fokkal megváltoztattam az általam beírt hőt, már egyből máshova rakta. Ez csak egy program... Ha volt a hődben legalább 0,4-0,6 fokos ugrás, és fent is maradt utána néhány napig a hőd, akkor biztosan volt peteérésed, ne aggódj. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát az alaphőm 36,0 és 36,2 között mozog. Volt egy nap,úgy ciklus közepén, amikor 35,9-re ment le,majd következő napokon 36,2; 36,4; 36,5; 36,7; 36,6 ezt tartja már ötödik napja.
2013. ápr. 16. 12:02
4/7 A kérdező kommentje:
Nyelv alatt.
2013. ápr. 16. 12:59
5/7 anonim válasza:
Szia! tervezettbaba.hu sokkal megbízhatóbb, pár cuklus után 80% pontossággal meghatározza hogy mikor lesz következő peteérésed, és hiába húzza be ha valami változás van újrahúzza a peteérést, nekem ez vált be, bár mindkét oldalon vezetem
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is ott akarom a következő ciklusomat vezetni, csak ugye még nem jött meg, úgyhogy várom a fejleményeket.Bár én még a tervezettbabát nem használtam, de most majd ki akarom próbálni.
2013. ápr. 16. 14:32
7/7 anonim válasza:
Neked kell megtanulnod értelmezni a görbét (ami egyébként nem nehéz). A ciklus.hu (meg mindegyik másik) csak egy program. Számol a meglévő dolgok alapján, de ennyi.
Nem kell a vonalakat nézni. Arra jó, hogy ne papíron kelljen rajzolgatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!