Van valakinek valamilyen tapasztalata a clostilbegyt nevű peteérést elősegítő gyógyszerrel?
10 éve is azzal lettem terhes es most is azt szedem.
Nekem sosem volt semmilyen mellékhatása
Szia Anny, nekem ez a második Clostys hónapom. Én két dolgot tapasztaltam, amiktől félned nem kell (nem is jelentkezik mindenkinél törvényszerűen) csak jó,ha felkészülsz rá, hogy ne lepjen meg: egyrészt borzasztó feszült és ingerlékeny volt a gyógyszerszedés kb. harmadik napjától kb. 1 héten át. Másrészt kb. az 5. napon jelentkezett látászavar, ami abból állt, hogy éjjeli felébredéskor ill. kora reggel ha sötét környezetben világos helyre mentem vagy világos hely irányába néztem, akkor "szellemképesen láttam". Pl. a kinyújtott kezem mellett mintha lett volna még egy kéz. Mindez egyetlen reggel jelentkezett és csak néhány órán át tartott.
Én nem olvastam el előre a mellékhatásokat, egyiket sem kötöttem össze elsőre a gyógyszerrel, ezért - főleg a látászavartól - nagyon megijedtem. Csak utána néztem meg, hogy a gyógyszer okozhat pontosan ilyeneket. Ha előre tudom, nem lep meg ennyire, ezért írtam le Neked.
Viszont tényleg rengeteg helyen olvasni, hogy mennyi babára vágyónak hozott sikert, úgyhogy én is szedem tovább bizakodva. :)
15 éves a fiam és 3 hetes lesz a lányom:))
Remélem ez elég jó tapasztalat:)
A fiammal első hónapban,most a kislánynál a második hónapban sikerült:)
A mellékhatás csak annyi,hogy hőhullám és idegbaj,d e megérte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!