Van itt más kismama is, aki PCO-s, és mindenféle kezelés nélkül esett teherbe?
Ha nem kaptál még clostit, szerintem meg kéne probálni, veszteni valod nincs, legalábbis én így voltam vele! Sok embernek segít
Neked is Ir és PCO van?
Én vagyok a második válaszoló.
A teherbe esés pár hónappal két hónapig próbálkoztam a diétával, de amilyen édes szájú én vagyok, sajnos feladtam, és visszatértem az egészségtelen étkezéshez. Aztán vizsgadrukk miatt két hónapig szinte csak napfényen éltem, alig ettem. (IR-nél ugyebár ez is ugyanolyan rossz mint a nem megfelelő étrend.) Emellett a mozgásom az volt, hogy minden nap kb. 1 órát sétálok (munkahelyre bejárás miatt), emellett semmi más. A fogantatás akkor történt, amikor meglett a vizsgám, a munkahelyemen is jó híreket kaptam, és ünnepeltünk egyet. Szerintem az akkori boldogságomtól lett egy spontán peteérésem, mert erre más magyarázat nincs.
Fel a fejjel! Én nagyon drukkolok nektek! Édesanyám is hasonló cipőben járt, és ő kezelés nélkül háromszor teherbe esett, igaz csak 4 évente sikerült, de mindháromszor problémamentes terhessége volt, és mindhárman makk egészségesek vagyunk (leszámítva az én pco-mat).
Nálunk az első a második hónapban sikerült, pedig nem volt kezelve a pco és ir.
A második babára 2,5 évet vártunk.
A harmadikról még nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!