Mennyire hatásos a bórax-oldatos kezelés hüvelygombára?
Sziasztok. Én egy 24 éves 15 hetes kismama vagyok és engem is elért a hüvelygomba. Mindent próbáltam már a dokim is de semmi sem volt jó. Hallottam erről a bórax-oldatos kezelésről. Ez mennyire hatásos és meddig kell használni? NEm káros? Ha valakinek van erről tapasztalata kérem ossza meg velem mert hallottam, hogy a hüvelygombától a babának is baja lehet.
Köszönöm : egy aggódó 15 hetes kismama
Nem tudom. De biztosan természetesebb anyag. Cickafark és körömvirág ülőfördőt kérdezd meg a dokit. Ha már a patikai szerek " csődöt " mondtak. A Maria Treben könyvébe találtam.
Pontosabban a cickafarkot írta hüvelyviszketésre ( gombától szokott. körömvirág " hámosító " sőt égési, és műtéti hegekre is ajánlja. de azért ártani " nem használ "). Mivel viszket, vakarjuk, felsérül a hámréteg, szerintem.
Sehogy, árulnak patikában hüvelygombára kupokat.
De elsősorban arra kell odafigyelned, hogy se Neked, se a szexpartnerednek ne legyen közönséges lábgombája, mert az bizony a hüvely gomba okozója.
Miért is? Mert megpiszkálja a lábát mert ugye viszket a lábgomba ,aztán ugyan azzal a kézzel.. elkezd matatni a nemi szervnél c...c...c..
teafaolaj gyógynövényben lehet kapni .
almaecet az is jó
Valahol a " medveszölőteát " ajánlották. Persze ezt inni. Úgy tudom a hugyutakat tisztítja. De hátha ha azt kitisztítja már talán a kúpok is hatnak..
( első is én voltam )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!